1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Adrian Sârbu bagă în insolvenţă şi firma de evenimente

Firma Mediafaxevents SRL, deţinută de omul de afaceri Adrian Sârbu, îşi cere insolvenţa.

08 mai, 2016 | ECONOMICA.net

Cererea de intrare în procedură de insolvenţă a fost depusă la Tribunalul Bucureşti pe data de 29 aprilie. Instanţa va decide asupra acestei cereri pe data de 12 mai.

Mediafaxevents SRL, firma înfiinţată in 2004, are ca obiect de activitate organizarea de expoziţii, târguri şi congrese.

Compania a obţinut în 2014 un profit net de aproape 500.000 de lei, la afaceri de peste 3 milioane de lei, cu 13 angajaţi, conform celor mai recente date publicate de Ministerul Finanţelor.

Mediafaxevents SRL figurează pe lista creditorilor care au de recuperat creanţe de la Mediafax Group, o alta companie deţinută de Adrian Sarbu, aflată în insolvenţă.

Omul de afaceri Adrian Sârbu a fost trimis în judecată luna trecuta de procurorii Parchetului General, în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Group.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Adrian Sârbu este acuzat de evaziune fiscală, instigare la evaziune fiscală, instigare la delapidare şi spălare de bani, prejudiciul în acest dosar ridicându-se la 61.588.159 lei (aproximativ 14 milioane de euro).

În acelaşi dosar, a fost trimis în judecată Orlando Nicoară, fost director general în cadrul SC Mediafax Group SA, Mediafax SA şi Apropo Media SRL.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO