1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Aeroportul din Cluj-Napoca, primul din România care a obtinut acreditarea ''Airport Council International Health Accreditation''

Aeroportul Internaţional ''Avram Iancu'' din Cluj-Napoca este primul din România şi printre primele din Europa care a obţinut ''Airport Council International Health Accreditation'', în special pentru măsurile anti COVID-19, relatează Agerpres.

25 sep, 2020 | Agerpres

"Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj este primul aeroport din România şi de asemenea printre primele din Europa care a obţinut "Airport Council International Health Accreditation". Acreditarea a fost obţinută ca urmare a implementării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi este o recunoaştere internaţională a eforturilor şi a angajamentelor asumate de Aeroportul Internaţional Cluj pentru asigurarea unor standarde de înaltă calitate în ceea ce priveşte siguranţa şi sănătatea pasagerilor, a angajaţilor şi a tuturor partenerilor care îşi desfăşoară activitatea pe aeroport", se arată într-un comunicat trimis, vineri, de aeroportul clujean.

Potrivit sursei citate, programul de măsuri implementat de Aeroportul Internaţional Cluj, în urma căruia a fost obţinut certificatul de acreditare, a fost întocmit în acord cu cerinţele şi standardele internaţionale recomandate de Organizaţia Internaţională a Aviaţiei Civile (ICAO), în conformitate cu Protocolul COVID-19, elaborat de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aviaţiei (EASA) şi legislaţia naţională.

"Această acreditare internaţională confirmă încă o dată că obiectivul principal al Aeroportului Cluj este siguranţa, securitatea şi sănătatea pasagerilor. Apreciez în mod deosebit efortul extraordinar depus de angajaţii aeroportului, de instituţiile şi societăţile din perimetrul aeroportului pentru realizarea condiţiilor corespunzătoare pentru companiile aeriene, pentru pasageri, pentru obţinerea acestui certificat şi pentru relansarea activităţii", a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO