Aeroportul „Henri Coandă”, nominalizat la Routes Europe Awards 2013

Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti a fost nominalizat de către experţii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, unele dintre cele mai prestigioase distincţii din aviaţia mondială, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.
Economica.net - mar, 14 mai 2013, 20:10
Aeroportul

Cel mai important aeroport din România a fost selectat la categoria aeroporturilor care au înregistrat anul trecut între patru şi 20 de milioane de pasageri, alături de cele din Atena, Dublin, Marsilia, Istanbul şi Praga, câştigător fiind desemnat Aeroportul „Eleftherios Venizelos” din capitala Greciei, Atena, se precizează în comunicatul remis de Serviciul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

La nivel mondial, în categoria în care a fost nominalizat „Henri Coandă” figurează aeroporturi precum San Diego, South West Florida şi Tampa, toate din Statele Unite, Auckland (Noua Zeelandă) şi Kansai (Japonia).

Routes Europe Awards recunosc excelenţa în serviciile aeroportuare, conform celor mai profesioniste şi stricte criterii aplicate de companiile aeriene, mai arată sursa citată.

Gala Routes Europe Awards 2013 a avut loc luni la Budapesta, la eveniment participând peste 1.000 de profesionişti din aviaţia civilă europeană şi mondială.

„Încă de la înfiinţare, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a asumat misiunea de a dezvolta unul dintre cele performante sisteme aeroportuare europene şi de a deveni un model de urmat, la nivel mondial, prin promovarea celor mai înalte standarde în calitatea serviciilor, protejarea resurselor şi a mediului, dar şi a unui nivel ridicat de responsabilitate socială”, se mai menţionează în comunicat.

Te-ar mai putea interesa și
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat vineri 2.216 de decese de COVID-19, fiind a patra zi consecutiv când raportează peste 2.000 de decese zilnice asociate acestei maladii, potrivit unor surse guvernamentale......
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul ...
Un număr de 127 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru aproape ...
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Dacă nu mergeți în vacanță prin intermediul agențiilor de turism și vă cazați în apartamente sau vile, iată care ...