1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Afacerea cu petrol a lui Ion Ţiriac a crescut de aproape 10 ori în patru ani

Compania Oil Energy Trading, specializată în comerţul cu produse petroliere, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri în creştere şi a depăşit pragul de 50 de milioane de euro.

02 iun, 2016 | | ECONOMICA.net

Afacerile Oil Energy Trading au depăşit anul trecut pentru prima oară pragul de 50 de milioane de euro. O comparaţie cu afacerile înregistrate în primul an de funcţionare, 2012, arată că afacerea cu petrol a lui Ion Ţiriac a crescut de aproape zece ori.

Din 2013, compania merge pe profit, cu un record înregistrat în 2015, de aproape 350.000 de euro, arată datele publicate la Ministerul de Finanţe.

Ţiriac Energy este prima companie din sud-estul Europei care a dezvoltat o platformă dedicată comenzilor online de produse petroliere. Înfiinţată în 2012, ca parte a Grupului Ţiriac, compania comercializează produse petroliere precum motorină Arctic, motorină Euro5, benzină, bitum rutier, păcură uşoară, combustibil termic lichid. Serviciul se adresează atât clienţilor contractaţi, cât şi clienţilor spot. Compania are şase staţii, dintre care trei la Bucureşti şi alte trei la Braşov, Oradea şi Arad. 

Cei mai importanţi jucători în România sunt Petrom, Rompetrol, Lukoil şi MOL. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO