Afacerile Wizrom Software au crescut anul trecut la 6,3 mil. euro. ”Cererea pentru software-urile HR a crescut cu aproape 50%”

Wizrom Software, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și integratori de software de business din România, a înregistrat afaceri de peste 6,3 milioane de euro în 2021. Cifra este în creștere cu aproximativ 500.000 de euro, respectiv 8%, comparativ cu anul anterior.
Lidia Neagu - mie, 29 iun. 2022, 10:53
Afacerile Wizrom Software au crescut anul trecut la 6,3 mil. euro. ”Cererea pentru software-urile HR a crescut cu aproape 50%”

„În pandemie, multe companii au amânat proiecte de anvergură, însă s-au folosit de această perioadă de răgaz pentru a investi și accelera digitalizarea și automatizarea proceselor de lucru. Astfel, a crescut cererea pentru soluțiile oferite de Wizrom dedicate optimizării business-ului și am reușit să atragem un număr semnificativ de clienți noi. În prezent, constatăm deja semne de creștere și suntem optimiști inclusiv pentru rezultatele financiare din acest an. Același optimism îl percepem și din partea clienților noștri”, precizează Adrian Bodomoiu, Director General în cadrul Wizrom Software.

Până în acest moment, numărul clienților Wizrom Software a crescut de la 4.100 la 4.250, în special dinspre zona de antreprenoriat și freelancing, în primul rând datorită creșterii solicitărilor pentru soluția MyWiz – o platformă online pentru contabilitatea și managementul companiilor mici dezvoltată de companie la începutul anului 2021.

Totodată, multe companii, de la IMM-uri și până la multinaționale, au investit în managementul resurselor umane, iar cererea pentru software-urile HR a crescut cu aproape 50% în cazul soluțiilor Wizrom. În același timp, au crescut solicitările pentru soluția ERP dedicată gestionării și planificării activităților companiilor de producție, pe fondul unei perioade în care întreaga industrie de manufacturing a realizat necesitatea digitalizării și reinventării proceselor de business, ca urmare a schimbărilor impuse și de pandemie. 

Mai mult, în ultima perioadă, Wizrom a înregistrat o creștere semnificativă în ce privește derularea de proiecte în cloud. Ponderea acestora raportat la numărul total al proiectelor este acum de circa 60%, comparativ cu media de 20 – 30% în anii anteriori. Wizrom a investit într-un cloud privat, cu arhitectura și tehnologii de securitate moderne. 

Trendul ascendent al digitalizării companiilor din România, început în 2020, se va menține și în 2022, subliniază specialiștii Wizrom. Sunt raportate investiții din ce în ce mai semnificative, atât în zona de automatizare a proceselor repetitive, cât și în furnizarea unei experiențe multi-level pentru clienți, mai ales în ceea ce privește protecția datelor și a vieții private sau în adoptarea de noi tehnologii pentru toate sectoarele.

Prezentă pe plan local de peste două decenii, Wizrom Software este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și integratori de soluții IT pentru afaceri din România. Compania, care are birouri în București șiîn Clujși numără aproximativ 120 de angajați, dezvoltă și furnizează softuri de HR, salarizare, contabilitate și gestiune, automatizări în vânzări, producție și Business Intelligence (BI). 

În prezent, Wizrom numără peste 4.250 de clienți activi atat în organizații foarte mari cat și în companii de tip Small and Medium Business (SMB), din aproape toate sectoarele de activitate.

Te-ar mai putea interesa și
NFT-urile, între investiţiile „la modă” şi pericolul din mediul online – analiză Eset
NFT-urile, între investiţiile „la modă” şi pericolul din mediul online – analiză Eset
Tendinţele în materie de tehnologie au migrat, încetul cu încetul, şi către zona de obţinere de beneficii financiare legale, iar unul dintre cele mai "la modă" şi noi tipuri de investiţii......
Datoria guvernamentală a crescut până la 50% din PIB, în luna mai
Datoria guvernamentală a crescut până la 50% din PIB, în luna mai
Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a crescut, în mai 2022, la 614,338 miliarde de lei, de la 602,871 ...
Prioritatea Rusiei în războiul din Ucraina este să reorienteze unităţi pentru a consolida frontul din sud – Londra
Prioritatea Rusiei în războiul din Ucraina este să reorienteze unităţi pentru a consolida frontul din sud – Londra
Prioritatea Rusiei a fost probabil săptămâna trecută să reorienteze unităţi pentru a-şi consolida campania în sudul ...
Cum răspunde Europa la inflaţia galopantă şi la criza alimentară mondială
Cum răspunde Europa la inflaţia galopantă şi la criza alimentară mondială
În mijlocul unei crize alimentare mondiale, în care preţurile au atins valori record, Uniunea Europeană încearcă să ...