1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Mallul AFI Cotroceni va percepe taxă pentru parcare. Sistemul este deja în teste. GALERIE FOTO

AFI Palace Cotroceni, centrul comercial dezvoltat de AFI Europe în Bucureşti,  va introduce în curând o taxă pentru parcarea din interiorul mall-ului. Sistemul de taxare este în teste, şi u apărut deja cozile la intrare şi la ieşire.

27 mar, 2014 | ECONOMICA.net

AFI Europe va introduce foarte curând o taxă de parcare în Afi Palace Cotroceni, primul proiect dezvoltat de companie în România. În momentul de faţă, compania testează sistemul de taxare, la intrarea şi ieşirea din parcare fiind deja montate bariere. Vizitatorii primesc şi un tichet care este bifat la ieşire. Momentan, acest tichet este gratuit.

Oficialii Afi au anunţat încă din ianuarie faptul că intenţionează să pună o taxă pentru maşinile taxate, pentru a-i descuraja pe cei care parchează în incinta mallului, dar nu pentru a vizita magazinele. De asemenea, oficialii companiei recunosc că cele 2.500 de locuri de parcare de acum sunt insuficiente. "Vrem să introducem în acest an sistemul de plată a parcării. Nu ştiu care va fi sistemul, dar vrem să introducem plata din acest an. Iarna şi în week-end, datorită popularităţii centrului comercial, cele 2.500 de locuri de parcare nu sunt de ajuns. Am văzut că multe persoane utilizează parcarea dar nu vin în centrul comercial. Multe persoane din Drumul Taberei îşi ţin maşinile în parcarea noastră iarna, de asemenea şi cei care lucrează în clădirile de birouri din apropiere. Locurile de parcare sunt pentru cei care vin să cumpere din mall. Ne propunem să-i scoatem afară pe cei care nu merg în mall, dar folosesc parcarea, în timp ce cei care fac cumpărături nu vor plăti, ci doar beneficiază de acest sistem", a declarat agenţiei MEDIAFAX David Hay, directorul executiv al AFI Europe România.

Dezvoltatorul are în plan extinderea cu încă 400 de locuri de parcare. Investiţie care ar urma să fie realizată în acest an sau anul viitor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO