1EUR = 4.8316 RON | Bucureşti 33 º

Companii

AFI Europe a luat 39 mil. euro de la Bank Leumi România pentru finalizarea a două clădiri de birouri din Bucureşti

AFI Europe a obţinut o finanţare de 39 de milioane de euro de la Bank Leumi România pentru finalizarea clădirilor de birouri AFI Park 4 şi 5 din Bucureşti. 

20 iul, 2015 | | ECONOMICA.net

Împrumutul va finanţa finalizarea clădirilor AFI Park 4 şi 5, a căror construcţie a început în aprilie 2014 şi care urmează să fie finalizate și predate chiriașilor în ianuarie 2016.  

AFI Park 4 şi 5 totalizează 32.000 mp închiriabili de spaţii de birouri clasa A certificate LEED Gold. Suprafaţa estedispusă pe 12 etaje de birouri deservite de două parcări subterane cu 300 de locuri de parcare.

AFI Park include cinci clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 70.000 de metri pătraţi. Toate cele trei clădiri de birouri din AFI Park care au fost livrate sunt complet închiriate. Spaţiile de birouri din AFI Park 1 sunt ocupate de companii precum Microchip, Cameron şi Sparkware Technologies, în timp ce AFI Park 2 este complet închiriat de Electronic Arts. AFI Park 3, care a fost finalizat anul trecut, este ocupat în totalitate de TELUS International şi Endava România. 

Recent, AFI a cumpărat terenul fostei fabrici Hidromecanica din Braşov, unde are în plan construcţia unui mall. 

În plus, AFI mai are în plan dezvoltarea în viitorul apropiat a două proiecte cu utilizare mixtă pe terenul de 80.000 mp pe care îl deține în orașul Arad şi pe terenul de 148.000 mp din Bucureştii Noi din sectorul 1 al Capitalei.

Tot în Bucureşti, compania are planuri pentru o altă cădire de birouri, pe terenul foste fabrici Inox, acolo planurile prevăd construcţia unei clădiri de birouri cu o suprfaţă închiriabilă de 50.000 mp.  

AFI Europe operează în România din 2005 şi a dezvoltat centrele comerciale AFI Palace Cotroceni şi AFI Palace Ploieşti, dar şi clădirile de birouri AFI Park. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO