1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 14 º

News

AFM a aprobat 251 de dosare în Programul 'Rabla' destinat persoanelor juridice; 28 de dosare sunt la 'Rabla Plus'

Un număr de 251 de noi dosare au fost acceptate în Programul 'Rabla 2018' pentru persoane juridice, din care 28 în cadrul extensiei 'Rabla Plus', a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat.

07 mai, 2018 | Agerpres

Potrivit sursei citate, toate listele aprobate în cadrul Programelor 'Rabla' şi 'Rabla Plus' sunt publicate pe site-ul AFM.

În cea mai recentă evaluare a dosarelor depuse, Comitetul de avizare al AFM a acceptat pentru Programul 'Rabla Clasic' 223 de dosare pentru 407 autovehicule, în timp ce în cazul Programului 'Rabla Plus' au fost acceptate 28 de dosare pentru 49 de autovehicule, dintre care patru electrice hibride şi 45 pur electrice.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în cele două programe, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor 'Rabla' şi 'Rabla Plus' până la data de 28 septembrie 2018.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO