Agenția de marketing digital Ideologiq a înregistrat o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în 2023, în creștere de 8%

Agenția de marketing digital Ideologiq a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, în creștere cu 8% față de anul precedent, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - mar, 27 feb. 2024, 20:02
Agenția de marketing digital Ideologiq a înregistrat o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în 2023, în creștere de 8%

„Suntem încântați de rezultatele remarcabile înregistrate de Ideologiq în 2023. Performanța financiară reflectă angajamentul nostru constant față de excelență și inovație în domeniul marketingului digital. Echipa noastră dedicată și orientată către performanță a fost cheia succesului în acest an. Ne propunem să continuăm să oferim soluții de top clienților și să ne menținem poziția în industrie”, a declarat Adrian Apostol (foto dreapta), fondator și partener Ideologiq.

Tot în 2023 agenția a înregistrat și o creștere a profitabilității, demonstrând eficacitatea modelului de business end-to-end, care acoperă o gamă largă de servicii, incluzând marketing, comunicare, publicitate și tehnologie. În plus, diviziile de e-commerce, media și programare au înregistrat cea mai mare creștere, în timp ce serviciile de branding, creație și strategie au continuat să joace un rol important în succesul agenției.

Însă, anumite măsuri din partea mediului de afaceri și respectiv influența mediului economic, cum ar fi renunțarea la scutirea de impozit din cadrul sectorului IT și inflația crescută pe tot parcursul anului, au afectat profitabilitatea agenției. Cu toate acestea, așteptările Ideologiq sunt ca anul 2024 să fie mai stabil din punct de vedere economic.

„Anul 2023 a fost unul plin de provocări, dar și de oportunități pentru Ideologiq. Suntem mândri să vedem cum eforturile noastre comune au dus la o creștere semnificativă a cifrei de afaceri și la consolidarea relațiilor cu clienții. În 2024 ne propunem să continuăm să inovăm și să ne adaptăm într-un mod agil la schimbările din piață, menținându-ne focusul pe satisfacția clienților și pe generarea de valoare reală pentru afacerile lor”, a adăugat Adrian Ichim (foto stânga), fondator și partener Ideologiq.

În prezent, agenția Ideologiq are un portofoliu de peste 30 de clienți din diverse industrii, în timp ce numărul de angajați se menține la 35. Pentru anul în curs, Ideologiq și-a propus să atragă noi clienți, dar și să mărească echipa cu seniori cu experiență multidisciplinară în business, marketing, comunicare și tehnologie.

Anul acesta fondatorii și-au propus să atingă o cifră de afaceri de 3,4 milioane de euro.

Despre Ideologiq

Ideologiq (Advanced Ideas Studio SRL) este o agenție de marketing digital și comunicare cu experiență de peste 15 ani în dezvoltarea de tehnologie și comunicare digitală, în piețele din regiunea SEE-CEE, în special în: România, Moldova, Grecia, Cipru, Croația, Slovenia, Bulgaria, Ungaria și Serbia.

Agenția IdeologIQ oferă clienților săi acces la soluții digitale end-to-end și la servicii de: consultanță, strategie, creație, branding, dezvoltare de programe de fidelizare (B2B, B2C și EVP), dezvoltare de tehnologie și platforme software (web, mobile, e-commerce, AR, VR), comunicare socială online, optimizări ale performanței online (SEO, UX, CRO, PPC), implementare evenimente (online, offline sau hibrid).

Printre clienții agenției se numără: Raiffeisen Bank, Alliance Healthcare, Pfizer, Boehringer-Ingelheim, Holcim, Somaco, Fresenius, Green Group, Castrol, Michelin, Porsche Inter Auto, Max Bet, ALPLA, Medsana, Schneider Electric, Signal Iduna și Zipper.

Începând din anul 2022, agenția Ideologiq face parte din grupul La Poste, având ca acționar majoritar compania Mediapost Hit Mail SA. Mediapost Hit Mail SA este un integrator de servicii de marketing direct, deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză, prezent în piața românească de 27 de ani, având 550 de angajați și o cifră de afaceri de 60 milioane de euro în anul 2023.

 

Te-ar mai putea interesa și
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub controlul gigantului energetic rus de stat Gazprom, a anunţat şeful......
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...