Agenţia de turism Litoralulromanesc.ro lansează primele pachete la mare pentru vara viitoare, care beneficiază de reduceri de până la 50%

Românii care se gândesc deja la vacanţa la mare de vara viitoare au la dispoziţie primele pachete turistice din programul ”Înscrieri timpurii”, prin care îşi pot rezerva sejurul chiar şi la jumătate de preţ, anunţă Litoralulromanesc.ro. La un hotel de trei stele din Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun costă 164 de lei camera, iar în Mamaia, preţurile pornesc de la 220 lei/noapte/camera, cazare cu mic dejun, tot la un hotel de trei stele.
News.ro - vin, 30 sept. 2022, 16:26
Agenţia de turism Litoralulromanesc.ro lansează primele pachete la mare pentru vara viitoare, care beneficiază de reduceri de până la 50%

”Românii care se gândesc deja la vacanţa la mare de vara viitoare au la dispoziţie primele pachete turistice din programul Înscrieri Timpurii, prin care îşi pot rezerva sejurul chiar şi la jumătate de preţ”, anunţă Litoralulromanesc.ro, turoperatorul care trimite cei mai mulţi turişti în staţiunile autohtone de la Marea Neagră, relatează News.ro.

Multe unităţi de cazare şi-au păstrat tarifele nemodificate în comparaţie cu anul trecut sau, în unele cazuri, sunt hoteluri care promovează sejururi la preţuri mai mici decât în 2022.

Interesul românilor pentru rezervarea unei vacanţe pentru sezonul estival 2023 a apărut încă de la finalul lunii august, iar în acest moment, odată cu lansarea primelor pachete pentru vara viitoare, ritmul rezervărilor este unul mai bun faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în ciuda incertitudinilor generate de inflaţie.

“Evident că toată lumea se gândeşte cu îngrijorare, în primul rând, la facturi, iar tendinţa firească este aceea de a încerca să facă economii pentru lunile următoare. Tocmai de aceea venim în întâmpinarea turiştilor cu acest program: ”Înscrieri timpurii”, prin care ei îşi pot securiza vacanţa de anul viitor alocând un buget semnificativ mai redus decât dacă ar rezerva pe ultima sută de metri”, declară Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

În plus, operatorii de turism de pe litoral îşi doresc să menţină pentru anul viitor aceleaşi tarife precum cele din sezonul 2022, deşi se confruntă cu efectele scumpirilor produselor şi serviciilor şi cu majorarea TVA la cazare, afirmă acesta.

De exemplu, românii care îşi rezervă vacanţa prin programul ”Înscrieri timpurii” pot găsi cazare de la 65 de lei/noapte/camera dublă la un hotel de două stele din staţiunea Eforie Nord. La o unitate de cazare de trei stele din Costineşti, o noapte de cazare cu mic dejun inclus poate fi rezervată cu 196 de lei camera dublă. Tot la un hotel de trei stele, dar în Jupiter, o noapte de cazare cu mic dejun costă 164 de de lei camera.

Turiştii interesaţi de pachete all inclusive pot rezerva cu preţuri de la 379 de lei pe noapte camera dublă la un hotel de trei stele din Eforie Nord. În Mamaia, preţurile pornesc de la 174 de lei/noapte/camera la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus, iar la trei stele de la 220 lei/noapte/camera, cazare cu mic dejun.

Programul ”Înscrieri timpurii” presupune reduceri de până la 50% dacă sejurul este achitat până la 31 decembrie. Următorul prag, cu reduceri ceva mai mici, se încheie la 31 ianuarie. Plata poate fi făcută în mai multe rate, iar turiştii trebuie să aibă în vedere faptul că rezervările nu se pot anula sau modifica decât cu pierderea integrală a sumelor achitate în avans, cu excepţia celor care au achiziţionat şi o asigurare storno pe lângă pachetul turistic.

„În general, românii care îşi rezervă din timp vacanţa la mare, chiar şi cu 7-8 luni înainte, sunt turişti care şi-au făcut concediile pe litoral şi anul acesta, au fost mulţumiţi de serviciile primite şi doresc să repete experienţa. Mai mult decât atât, pentru că am observat tendinţa de a se căuta pachete cu servicii complexe, venim cu programe care să includă cât mai multe beneficii. De exemplu, agenţia noastră oferă în exclusivitate un produs turistic nou: sejururi la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi intrare gratuită la parcul acvatic al unităţii de cazare”, mai spune Ionuţ Nedea.

Până la 1 noiembrie vor fi lansate ofertele turistice pentru majoritatea unităţilor de cazare din staţiunile de la Marea Neagră.

Litoralulromanesc.ro, deţinut de compania Creative Eye SRL din Constanţa, cu capital integral privat românesc, este cel mai mare retailer de vacanţe în staţiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turişti, cât şi ca vânzări. Portalul promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 staţiuni de pe litoralul românesc, de la unităţi de o stea până la cele de cinci stele. Compania este una dintre cele mai longevive din turismul autohton, activând pe piaţa vacanţelor de peste 17 ani.

 

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...