1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Agricola Bacău va deschide în luna mai patru magazine, în Bucureşti şi Moldova

Agricola Bacău va deschide în luna mai patru magazine, la Bucureşti, Botoşani, Galaţi şi Iaşi, astfel că reţeaua proprie de retail va ajunge la un total de 64 de magazine, a anunţat, joi, compania.

05 apr, 2012 | Mediafax

Primul magazin, cu o suprafaţă totală de 70 mp, va fi deschis pe 1 mai la Botoşani, în Complexul Bucovina, iar la jumătatea lunii vor fi inaugurate cel de la Bucureşti, pe Calea Moşilor, de 120 mp, şi cel de la Galaţi, care dispune de 50 mp amenajaţi în Complexul Ancona.

Ultimul magazin va fi deschis pe 31 mai, la Iaşi, odată cu inaugurarea Complexului Palace din spatele Palatului Culturii, şi va avea o suprafaţă totală de 55 mp.

Agricola Bacău are o strategie de expansiune potrivit căreia reţeua proprie de magazine va creşte de la 43 de magazine în decembrie 2010 la 170 de unităţi în 2014. În acest an, compania intenţionează să deschidă 80 de unităţi.

Totodată, Agricola Bacău a început anul trecut un proces de reamenajare a spaţiilor deja deschise, până în prezent fiind remodelate 36 magazine din Bacău, Galaţi, Piatra Neamţ, Bucureşti şi Botoşani.

În primele trei luni Agricola a realizat o cifră de afaceri estimată la 15 milioane lei, cu 7% mai mult decât în perioada similară a anului trecut.

Grupul Agricola Bacău este controlat de mai mulţi investitori români, printre care deputatul PSD Gheorghe Antochi, cu o participaţie de 20%.

Printre principalii concurenţi ai firmei se numără Avicola Braşov, Transavia Alba-Iulia, Avicola Călăraşi, Avicola Buzău şi Agroli Group.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO