Ai absolvit cel puţin liceul? Iată unde te poţi angaja acum la Cosmote

Cosmote face angajări în Bucureşti, Alba Iulia, Craiova şi Iaşi, în această perioadă. ECONOMICA.NET îţi spune ce posturi sunt deschise la Cosmote şi până când primesc angajatorii CV-uri pentru locurile de muncă vacante.
Economica.net - sâm, 02 nov. 2013, 13:37
Ai absolvit cel puţin liceul? Iată unde te poţi angaja acum la Cosmote

Cosmote angajează pe postul de sales executive în Alba Iulia, Bucureşti, Craiova.
Omul potrivit pentru acest post a absolvit minimum liceul, are experienţă relevantă în vânzări B2B, preferabil în telecom, FMCG, asigurări.
Candidatul ideal pentru acest post are bune cunoştinţe de engleză, are excelente abilităţi de comunicare, are abilităţi de negociere şi prezentare şi poate performa în condiţii de stres.

11 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Cosmote angajează pe postul de packet network design junior engineer în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit Telecomunicaţii, Electronică, Automatică sau Electrotehnică, ai între şase luni şi un an experienţă într-o poziţie similară şi ai cunoştinţe avansate de limba engleză.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe de bază de GPRS/EDG, de IGRP, EIGRP, OSPF, BGP, IS-IS, precum şi de TCP/IP, MPLS, SS7, Diameter.

2 decembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Cosmote, potrvit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Cosmote angajează în Bucureşti pe postul de database administrator.
Omul potrivit pentru acest post a absolvit Automatică sau Informatică, are între patru şi şase ani experienţă într-o poziţie similară, are cunoştinţe avansate de limb engleză şi este rezistent la stres.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe de Oracle 8, 9, 10, 11 şi Oracle TimesTen administration, are cunoştinţe de administrare MS SQL 2000/2005/2008/2012, cunoştinţe medii de Quest FogLight şi de Veritas Netbackup.

30 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Citeşte şi Salariile nete lunare reale cu care au fost angajaţi IT-iştii în Bucureşti şi în ţară în 2013

Cosmote angajează şi pe postul de billing system analyst în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest loc de muncă dacă ai absolvit o facultate tehnică sau cu profil IT, dacă ai între doi şi patru ani experienţă de lucru şi cel puţin un an experienţă relevantă pentru acest post.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe de bază de GSM, de Unix & shell script şi de C/C++/Java, dar şi cunoştinţe medii de Oracle SQL & PL/SQL şi de BSCS.

Şi în acest caz, 30 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Cosmote angajează omul potrivit pentru jobul de IT Systems Integration Analyst în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate cu profil IT sau tehnic, ai 1-2 ani experienţă de lucru cu J2EE, EJB, JavaScript, Java Beans, XML, SQL, ai mai lucrat cu diagrame UML şi cu Microsoft Visio, ai cunoştinţe de Oracle, DB2, SQL Server, MySQL, de Eclipse, JBuilder.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe de Apache, Bea Weblogic, JBoss, de CORBA, SOAP, RMI, CVS, Microsoft Windows 98/2000/XP/NT/2003, Linux/UNIX, precum şi cunoştinţe avansate de limba engleză.

30 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Informaţii suplimentare despre postul vacant la Cosmote, aici.

Cosmote angajează pe postul de sales executive la Iaşi. Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe bune de engleză, de Office, are abilităţi de comunicare, de prezentare şi de negociere, precum şi permis de conducere categoria B.
Nu în ultimul rând, candidatul ideal pentru acest post poate face performanţă în condiţii de stres şi poate respecta termenele-limită impuse.

Angajatorii primesc CV-uri pentru locul de muncă vacant la Cosmote până pe 18 noiembrie. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Profitul net al BRD Groupe Societe Generale a crescut cu 51% în semestrul I 2021, pe fondul eliberării provizioanelor încheiate în pandemie
Profitul net al BRD Groupe Societe Generale a crescut cu 51% în semestrul I 2021, pe fondul eliberării provizioanelor încheiate ...
Profitul net al BRD în semestruI I din 2021 a crescut cu 51% în comparație cu semestrul I 2020, profit net de 626 millioane lei (față de 415 millioane lei în semestrul I 2020), profit......
Proiect: Mamele cu posibilităţi materiale reduse vor beneficia de tichete sociale de 2000 de lei pentru noul născut
Proiect: Mamele cu posibilităţi materiale reduse vor beneficia de tichete sociale de 2000 de lei pentru noul născut
Mamele cu posibilităţi materiale reduse vor putea beneficia de tichete sociale de 2000 de lei pentru noul născut, care ...
Grecii şi românii sunt cei mai afectaţi de imposibilitatea de a pleca în concediu din cauza sărăciei
Grecii şi românii sunt cei mai afectaţi de imposibilitatea de a pleca în concediu din cauza sărăciei
Aproximativ 28% dintre cetăţenii Uniunii Europene, sau 35 milioane de persoane, nu îşi permit să meargă într-o vacanţă ...
Enel va plăti un miliard de euro pentru activele ERG
Enel va plăti un miliard de euro pentru activele ERG
 Enel SpA a anunţat luni că va achiziţiona active hidroelectrice de la firma italiană de energie regenerabilă ERG, ...