Ai absolvit liceul? Vezi cum te poţi angaja la Orange

Orange recrutează în această perioadă de la reprezentanţi de vânzări până la consultant juridic. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă vacant în cadrul companiei.
Economica.net - joi, 30 mai 2013, 21:11
Ai absolvit liceul? Vezi cum te poţi angaja la Orange

Orange recrutează în această perioadă pentru postul de reprezentant de vânzări în ţară.
Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt absolvenţi de liceu sau studenţi, au cel puţin un an experienţă într-un domeniu conex (vânzări, relaţii cu clienţii sau merchandising), vorbesc fluent limba engleză, sunt pasionaţi de tehnologie şi ştiu să opereze un PC.
Până pe 9 iunie poţi trimite candidatura pentru postul de reprezentant de vânzări la Bistriţa sau Sighişoara.  

Orange mai angajează pe postul de reprezentant de vânzări şi la Oradea. 5 iunie este ultima zi în care poţi aplica pentru acest loc de muncă.

Orange recrutează la Alba-Iulia pe postul de reprezentant de vânzări business.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de facultate, ai permis de conducere de cel puţin un an de zile, ai minimum doi ani experienţă în vânzări, preferabil în vânzări directe sau telecom, şi vorbeşti fluent limba engleză.
12 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest loc de muncă.

Orange mai angajează în această perioadă pe postul de supervision engineer în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de IT sau telecom, are experienţă în domeniu, are cunoştinţe de IP technology, Switch, P Router/PE Router, de Unix, Linux, de ITIL, vorbeşte fluent limba engleză şi, preferabil, şi limba franceză.
10 iunie este ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest loc de muncă.

Orange mai angajează în Bucureşti pe postul de infrastructure engineer.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă ai cunoştinţe de DMZ, logic security, de (Linux/Apache/Tomcat/MySQL/Php/Cyrus/Postfix, de shell şi Perl.
Candidatul ideal pentru acest post mai are cunoştinţe şi în cel puţin unul din următoarele domenii: KVM, XEN, OpenVZ, ORACLE, MySQL, NetApp, HP, HAProxy, NGINX.
De asemenea, candidatul ideal căutat de angajatori are cunoştinţe excelente de limba engleză şi cunoştinţe medii de limba franceză.
10 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest loc de muncă.

Orange mai angajează în Bucureşti şi pe postul de consultant juridic.
Candidatul potrivit pentru acest post are unul-trei ani experienţă ca avocat într-o firmă de avocatură de top, e un bun negociator, are cunoştinţe avansate de drept civil şi, preferabil, şi de drept internaţional privat, proprietate intelectuală, dreptul muncii.

Te-ar mai putea interesa și
Pierderile companiilor străine de pe urma ieşirii de pe piaţa din Rusia depăşesc 107 miliarde de dolari – Reuters
Pierderile companiilor străine de pe urma ieşirii de pe piaţa din Rusia depăşesc 107 miliarde de dolari – Reuters
Exodul din Rusia a corporaţiilor străine începând din 2022, după ce aceasta a invadat Ucraina, a dus la pierderi ale companiilor străine de peste 107 miliarde de dolari din deprecieri de active......
Cum văd managerii economia României în perioada martie-mai 2024 – sondaj INS
Cum văd managerii economia României în perioada martie-mai 2024 – sondaj INS
Managerii români estimează că activităţile din industria prelucrătoare, comerţul cu amănuntul şi servicii vor înregistra ...
Guvernul vrea să continue cu prețurile plafonate la energie dar fără să mai garanteze că dă și banii înapoi furnizorilor. Industria solicită de urgență remedierea situației
Guvernul vrea să continue cu prețurile plafonate la energie dar fără să mai garanteze că dă și banii înapoi furnizorilor. ...
Proiectul de OUG de modificare a legislației referitoare la plafonarea prețurilor la energie și gaze, care ar urma să ...
Rusia spune că NATO se pregăteşte pentru un potenţial conflict în Europa de Est şi regiunea Mării Negre
Rusia spune că NATO se pregăteşte pentru un potenţial conflict în Europa de Est şi regiunea Mării Negre
Activităţile NATO din Europa de est şi din regiunea Mării Negre sunt concentrate pe pregătirea aliaţilor săi pentru ...