Ai cel puţin 10 clase? Iată unde te poţi angaja acum la Auchan

Auchan face recrutări din Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Timişoara. Ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru posturile vacante, în ECONOMICA.NET.
Economica.net - Dum, 15 dec. 2013, 13:10
Ai cel puţin 10 clase? Iată unde te poţi angaja acum la Auchan

Auchan Romania recrutează agenţi de securitate din Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Timişoara.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit cel puţin 10 clase, are experienţă în domeniul pazei şi protecţiei bunurilor şi valorilor, are atestat de agent de pază şi protecţie, este onest, disciplinat, orientat către rezultate, are abilităţi de organizare şi spirit de echipă.
11 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Auchan Romania recrutează măcelari, brutari, cofetari, bucătari din Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau dacă ai o diplomă de calificare în postul pentru care aplici.
Recrutorii caută candidaţi care au mai lucrat în postul vizat acum la Auchan.
Şi în acest caz, până pe 11 ianuarie se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Auchan. Amănunte, aici.

Auchan Romania angajează un achizitor detergenţi în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit studii superioare, are cel puţin trei ani experienţă în acest post, vorbeşte limba engleză, cunoaşte piaţa de profil, furnizorii şi produsele de profil. Are, de asemenea, bune abilităţi de comunicare şi de negociere, este onest şi riguros.
3 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Te-ar mai putea interesa și
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat vineri 2.216 de decese de COVID-19, fiind a patra zi consecutiv când raportează peste 2.000 de decese zilnice asociate acestei maladii, potrivit unor surse guvernamentale......
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul ...
Un număr de 127 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru aproape ...
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Dacă nu mergeți în vacanță prin intermediul agențiilor de turism și vă cazați în apartamente sau vile, iată care ...