1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Ai cel puţin studii medii? Iată unde te poţi angaja acum la Germanos

Germanos Telecom Romania – parte a grupului Cosmote –  face angajări la Câmpina, Cluj, Paşcani, Timişoara, Craiova, Dej, Fălticeni, Galaţi, Sighetu Marmaţiei. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-urile celor interesaţi să lucreze în cadrul companiei de telefonie mobilă.

07 sep, 2013 | ECONOMICA.net

Germanos recrutează consultanţi de vânzări, în această perioadă.
Candidatul potrivit pentru postul de consultant de vânzări la Germanos are cel puţin studii medii, ştie să opereze PC-ul, este o persoană dinamică, cu abilităţi de excelente de comunicare, cu spirit organizatoric şi capacitatea de a lucra în condiţii de stres.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară şi care au mai lucrat în domeniul telefoniei mobile.

Germanos angajează un consultant de vânzări la Câmpina.
5 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locul de muncă ofertat de Germanos la Câmpina. Detalii, aici.

Germanos angajează consultanţi de vânzări şi la Cluj-Napoca, Paşcani, Timişoara. 27 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă vacante la Germanos la Cluj, Timişoara, Paşcani. Amănunte, aici.

Germanos mai angajează consultanţi de vânzări şi la Craiova, Dej, Fălticeni, Galaţi, Sighetu Marmaţiei.
22 septembrie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante în oraşele antemenţionate. Detalii despre aceste joburi găsiţi aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO