1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

Companii

Ai cel puţin studii medii? Iată unde te poţi angaja acum la Kaufland

Kaufland face recrutări din Bucureşti, Constanţa, Rădăuţi, Sighetu Marmaţiei, Tulcea, Ploieşti, Caransebeş şi Reşiţa. Ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru posturile vacante în cadrul retailerului german, în ECONOMICA.NET.

14 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Kaufland angajează coordonatori teritoriali de distribuţie presă la Constanţa, Rădăuţi, Tulcea, Sighetu Marmaţiei.
Candidatul ideal pentru acest este dispus să muncească pe teren 10 ore pe săptămână, mai ales în weekend-uri şi are domiciliul într-unul din oraşele: Rădăuţi, Sighetu Marmaţiei, Năvodari, Tulcea.
Până pe 2 ianuarie angajatorii primesc CV-uri pentru postul disponibil la Kaufland, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

Kaufland angajează pe postul de coordonator în materie de securitate şi sănătate în muncă, la Ploieşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare tehnice sau de profil realist, ai cel puţin doi ani experienţă în domeniul sănătate şi securitate în muncă şi ai absolvit cursul de specialitate. Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe medii de limba engleză şi de operare Office.
Sunt avantajaţi candidaţii care au absolvit cursul de responsabil de mediu şi/sau evaluator de riscuri.
Până pe 23 decembrie se primesc CV-ur pentru acest post. Detalii, aici.

Kaufland angajează directori de magazin în Caransebeş şi Reşiţa.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin doi ani experienţă în comerţ, ai bune cunoştinţe de operare PC, eşti dispus să obţii performanţe peste medie la locul de muncă, ai bune abilităţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe dinamice. Sunt avantajaţi candidaţii care au cunoştinţe de engleză sau de limba germană.
26 decembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Kaufland angajează un referent achiziţii în Bucureşti. Dacă ai absolvit o facultate, ai cunoştinţe temeinice de limba engleză, de limba germană şi de operare PC (Word, Excel), eşti flexibil şi organizat, atunci ai şanse mari să fii selectat pe acest post.

Până pe 12 ianuarie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Kaufland în Bucureşti, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO