1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

News

Ai merge pe litoralul turcesc cu 200 de euro, totul inclus? Iată lista ofertelor ieftine de vacanţă

ECONOMICA.NET a selectat pentru dumneavoastră câteva oferte avantajoase pentru vacanţe pe litoralul turcesc, bulgăresc şi grecesc, la începutul lunii iulie. Cu puţin peste 200 de euro petreceţi 5 zile la mare în Turcia, cu toate cheltuilelile incluse. O vacanţă în Thassos (Grecia) vă costă acum în jur de 112 euro, cu transportul inclus.

01 iul, 2012 | ECONOMICA.net

ECONOMICA.NET vă prezintă lista ofertelor de vacanţă avantajoase pentru litoralul bulgăresc, grecesc şi turcesc, la începutul lunii iulie.

499 de lei (în jur de 112 euro) vă costă o vacanţă de 8 zile în insula grecească Thassos. Tariful acoperă 7 nopţi cazare la studiouri de 3 stele şi transportul cu autocarul. La începutul lunii iulie se pleacă spre Thassos. Pentru informaţii suplimentare, intraţi aici.

132 de euro plătiţi pentru un sejur de 6 zile la Balcic, la începutul lunii iulie. În preţ intră 5 nopţi cazare la un hotel de 3 stele şi all inclusive. Amănunte, aici sau aici.

Dacă vreţi să mergeţi în vacanţă în insula Kos din Grecia, puteţi opta pentru pachet turistic, cu totul inclus, care ajunge acum la 189 de euro. Mai exact, în aceşti bani intră 7 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune, micul dejun, biletul de avion şi transferurile (de la aeroport la hotel şi înapoi). Pe 3 iulie se pleacă spre Grecia. Detalii găsiţi aici.

O vacanţă în Corfu vă costă 199 de euro, în această perioadă. Banii acoperă 7 nopţi cazare la un hotel de 3 stele şi biletul de avion. În preţ nu intră taxa de aeroport (de 95 de euro). Detalii, aici.

Cei care vor să meargă într-un sejur pe litoralul turcesc, la începutul lunii iulie pot opta pentru un pachet de 4 nopţi în staţiunea Alanya, care ajunge acum la 222 de euro. În aceşti bani intră 4 nopţi cazare la un hotel de 3 stele din Alanya, demipensiune, biletul de avion, taxele de aeroport şi transferul aeroport-hotel-aeroport. Amănunte, aici.


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO