1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 6 º

News

Ai studii medii? Iată cum te poţi angaja la Germanos

Germanos face angajări în această perioadă în Bucureşti, Târgovişte, Timişoara, Paşcani, Alexandria, Fălticeni şi Iaşi. Află dintr-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante acum la Germanos şi care e profilul candidaţilor căutaţi de angajatori pentru locurile de muncă ofertate în cadrul companiei.

26 mar, 2013 | ECONOMICA.net

Germanos angajează consultanţi de vânzări, în această perioadă.

Candidaţii potriviţi pentru acest post trebuie să răspundă următoarelor exigenţe: să fi absolvit cel puţin studii medii cu profil economic/tehnic, să aibă cunoştinţe de operare PC, să fie excelenţi comunicatori, buni organizatori şi să poată performa în condiţii de stres.

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniul telefoniei mobile şi care au, de asemenea, cunoştinţe sau experienţă în contabilitate primară.

Germanos recrutează consultanţi de vânzări la Târgovişte, Timişoara, Paşcani, în această perioadă.
Dacă întruneşti criteriile de eligibilitate menţionate mai sus, atunci poţi trimite candidatura aici, până pe 25 aprilie.


Germanos mai angajează consultanţi de vânzări şi în Alexandria, Fălticeni şi Iaşi.
Angajatorii primesc aplicaţii pentru aceste locuri de muncă până pe 5 aprilie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.


Germanos mai recrutează în această perioadă şi pentru postul de specialist administrare dosare de personal care să performeze în Bucureşti.

Te califici pentru acest loc de muncă dacă eşti absolvent de liceu, ai atestat de Inspector Resurse Umane, ai, de asemenea, între un an şi trei ani experienţă în domeniul Resurselor Umane, preferabil în cadrul unei companii cu peste 500 de angajaţi.

Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă cunoştinţe solide de legislaţia muncii, cunoştinţe medii de limba engleză şi cunoştinţe de operare PC.
Nu în ultimul rând, candidatul căutat de angajatori pentru acest post e comunicativ, atent şi rezistent la stres.

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe despre programul de specialitate Charisma HR.

Dacă răspundeţi acestor exigenţe, puteţi trimite CV-urile aici, până pe 15 aprilie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO