1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Ai studii medii? Iată cum te poţi angaja la Germanos

Germanos face angajări în Bucureşti, Cluj, Fălticeni şi Paşcani, în această perioadă. Germanos recrutează de la consultanţi de vânzări până la asistent director. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când poţi trimite CV-ul pentru un loc de muncă vacant în cadrul Germanos.

17 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Germanos angajează pe postul de consultant de vânzări în Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Te califici pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin studii medii cu profil economic sau tehnic, ştii să operezi un PC, ai excelente abilităţi de comunicare, ai spirit organizatoric şi poţi lucra eficient în condiţii de stres.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au unul-doi ani experienţă într-o poziţie similară şi care au mai lucrat în domeniul contabilităţii primare.

Termenul-limită de primire a candidaturilor pentru locurile de muncă din Cluj şi Bucureşti este 2 iunie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Germanos recrutează pe postul de consultant de vânzări şi la Paşcani şi la Fălticeni.

Candidaţii interesaţi de aceste joburi, care întrunesc condiţiile de eligibilitate menţionate mai sus, pot trimite CV-ul aici, până pe 30 mai.

Germanos angajează în Bucureşti pe postul de asistent director.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de limba engleză, ştie să opereze în Word, Excel şi PowerPoint şi are cel puţin şase luni experienţă într-o multinaţională.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă ai excelente abilităţi de comunicare şi de relaţionare, dacă demonstrezi că poţi gestiona profesionist informaţii confidenţiale şi dacă poţi performa atât singur, cât şi în echipă.
Candidatul ideal pentru acest post e orientat către clienţi, poate prioritiza şi are excelente abilităţi administrative.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO