Ai studii medii? Iată unde te poţi angaja la Kaufland

Kaufland face angajări la Bucureşti, Oradea, Tîrgu-Mureş, Mediaş, Miercurea-Ciuc, Sighetu Marmaţiei, Sibiu şi Ploieşti, în această perioadă. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în cadrul retailerului german.
Economica.net - Dum, 20 oct. 2013, 12:19
Ai studii medii? Iată unde te poţi angaja la Kaufland

Kaufland angajează coordonatori teritoriali de distribuţie presă la Bucureşti, Mediaş, Miercurea-Ciuc, Sighetu Marmaţiei, Tîrgu-Mureş.
Dacă locuieşti într-unul dintre aceste oraşe, eşti dispus să munceşti pe teren 10 ore pe săptămână, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post.
Până pe 4 noiembrie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă vacante la Kaufland, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland angajează 50 de lucrători comerciali la Oradea şi la Tîrgu-Mureş.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, dacă eşti dispus să ai program de muncă flexibil, poţi lucra eficient în echipă, ai ţinută profesională ireproşabilă şi dacă eşti orientat către client.
Ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Oradea şi la Tîrgu-Mureş este 16 noiembrie. Detalii, aici.

Kaufland angajează un referent achiziţii la Ploieşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti cel puţin student, ai bune cunoştinţe de engleză sau germană, ştii să operezi un PC, eşti flexibil şi, preferabil, ai mai lucrat în achiziţii.
9 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte găsiţi aici.

Kaufland angajează un director de magazin la Sibiu.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în comerţ, ştie să opereze un PC, are bune abilităţi de motivare şi de control a unei echipe, şi disponibilitate să realizeze performanţe peste medie la job.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba engleză sau de limba germană.
Angajatorii primesc CV-uri pentru acest post până pe 16 noiembrie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Uniunea Europeană ar trebui să ia măsuri pentru a ajuta Finlanda să prevină un aflux de migranţi care sosesc din Rusia, a declarat vineri premierul finlandez Petteri Orpo, relatează Reuters....
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a ...
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea liniei
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea ...
CFR SA a lansat licitația pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Constanța - Mangalia. Lucrările ...