1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

News

Ai studii medii? Kaufland angajează în ţară de la casier până la şef de departament

Află dintr-un material ECONOMICA.NET cu ce posturi ofertează retailerul german Kaufland candidaţii, unde sunt posturile şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă vacant la Kaufland.

24 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Kaufland angajează un casier la Sibiu.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit liceul, eşti onest, disciplinat, politicos şi eşti dispus să ai program de muncă flexibil.
20 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland angajează la Bucureşti pe postul de conducător auto. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai experienţă de şofat de cel puţin 15 ani, nu ai avut antecedente rutiere, nici cazier, eşti dispus la deplasări în ţară şi la program de muncă flexibil. De asemenea, trebuie să demonstrezi că eşti punctual, disciplinat, discret şi amabil, dacă vrei acest loc de muncă.
Dacă întruneşti aceste criterii de eligibilitate, poţi trimite CV-ul aici, până pe 20 iunie.

Kaufland angajează şefi de departament mărfuri alimentare la Sighişoara, Bucureşti, Caransebeş, Reşiţa.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are cel puţin doi ani experienţă în conducerea personalului, are cunoştinţe de contabilitate şi de operare PC.
21 iunie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru joburile oferite de Kaufland la Bucureşti, Caransebeş, Reşiţa. Detalii, aici.

Pentru postul ofertat la Sighişoara, Kaufland primeşte CV-urile candidaţilor care vor să performeze în cadrul retailerului german până pe 14 iunie.
Amănunte, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO