Ai studii medii? Orange face angajări în ţară. Vezi joburile şi dacă te califici

Orange face recrutări din Sighişoara, Bucureşti, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Botoşani, Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi, Miercurea-Ciuc, Piatra Neamţ, Tîrgu-Mureş. ECONOMICA.NET îţi spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru joburile vacante acum la Orange.
Economica.net - joi, 31 oct. 2013, 22:09
Ai studii medii? Orange face angajări în ţară. Vezi joburile şi dacă te califici

Orange recrutează pe postul de sales trainee din următoarele oraşe: Arad, Botoşani, Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi, Miercurea-Ciuc, Piatra Neamţ, Sibiu, Tîrgu-Mureş.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit cel puţin liceul cu diplomă de Bacalaureat, are abilităţi de comunicare, are spirit de echipă, şi e orientat către client.

16 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru jobul de sales trainee la Orange. Detalii, aici.

Orange angajează reprezentanţi de vânzări la Sighişoara, Bucureşti, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin liceul cu diplomă de Bacalaureat, ai minimum un an experienţă într-un domeniu conex, precum vânzări, relaţii cu clienţii sau merchandising, şi vorbeşti fluent limba engleză.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe bune de operare PC şi internet, e pasionat de tehnologie şi cunoaşte piaţa pe care o să activeze. E, de asemenea, orientat către clienţi, către rezultate, are spirit de echipă, are iniţiativă.

Orange angajează la Sfântu Gheorghe pe postul de reprezentant de vânzări pentru produse prepay.
Angajatorii caută pentru acest post un candidat care a absolvit minimum liceul, care are permis de conducere, care are cunoştinţe de merchandisig, are bune abilităţi de comunicare şi este persuasiv.

Până pe 10 noiembrie se primesc CV-uri pentru acest post.

Orange angajează la Bucureşti pe postul de after sales specialist.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit facultatea, ai cel puţin doi ani experienţă relevantă în logistică, în after sales sau service activity operations.
Candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi de analiză, de comunicare şi de convingere. E, de asemenea, eficient, are abilităţi de planificare şi organizare, dovedeşte acurateţe şi că este orientat către rezultate. Ştie să opereze în Excel şi PowerPoint, şi nu în ultimul rând – vorbeşte fluent limba engleză.

8 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Orange.

Găsiţi aici termenele-limită pentru joburile disponibile acum la Orange, din oraşele sus-menţionate.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...