1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Ai studii medii? Vezi cum te poţi angaja la Germanos

Germanos face angajări la nivel naţional. Printre oraşele în care Germanos face angajări se numără Bucureşti, Buzău, Drobeta-Turnu-Severin, Hunedoara, Oradea, Zalău. Află din ECONOMICA.NET profilul candidaţilor căutaţi acum de angajatori şi până când poţi trimite CV-ul pentru un loc de muncă în cadrul companiei.

19 feb, 2013 | ECONOMICA.net

Germanos caută consultanţi de vânzări în următoarele oraşe: Buzău, Drobeta-Turnu-Severin, Hunedoara, Oradea, Zalău.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ai un an experienţă într-o poziţie similară şi cunoştinţe de operare PC. Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, e un bun organizator şi poate lucra în condiţii de stres. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe sau experienţă în domeniul contabilităţii primare şi care au mai lucrat în domeniul telefoniei mobile.
Până pe 3 martie puteţi trimite CV-urile pentru acest post. Detalii, aici.

Germanos mai angajează consultanţi de vânzări şi la Ploieşti şi Gherla.
Candidaţii care răspund criteriilor de selecţie antemenţionate pot trimite CV-urile pentru un loc de muncă la Germanos la Ploieşti sau Gherla, până pe 15 martie. Amănunte găsiţi aici.


În Bucureşti, Germanos angajează pe postul de store accountant.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe de bază de contabilitate, dobândite în timpul liceului sau facultăţii, ai cunoştinţe medii de Excel şi de limba engleză şi ai absolvit o specializare universitară cu profil economic.
22 februarie e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care-l poţi consulta aici.


Germanos angajează pe postul de consultant de vânzări B2B în Harghita şi Oradea.
Dacă ai cunoştinţe avansate de limba maghiară, ai absolvit studii medii, ai un an experienţă într-o poziţie similară şi ştii să operezi un PC, atunci ai şanse mari să fii recrutat pe acest post.
Până pe 25 februarie poţi trimite candidatura pentru acest post. Amănunte, aici.


Germanos mai recrutează un consultant de vânzări B2B şi la Gherla. Detalii, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO