Ai studii medii? Vezi unde te poţi angaja imediat în Italia şi Cipru cu până la 1.000 de euro lunar

Dacă eşti dispus să munceşti ca muncitor într-o livadă din Italia, vei câştiga 1.000 de euro pe lună. Pentru 775 de euro pe lună trebuie să fii dispus să munceşti în agricultură tot în Italia. Românii care au cunoştinţe de bază de engleză se pot angaja ca barmani în Cipru pentru 650 de euro pe lună. Lista locurilor de muncă disponibile imediat în Italia şi Cipru pentru absolvenţii de studii medii, în ECONOMICA.NET.
Economica.net - sâm, 20 apr. 2013, 21:19
Ai studii medii? Vezi unde te poţi angaja imediat în Italia şi Cipru cu până la 1.000 de euro lunar

Ce locuri de muncă sunt disponibile acum în Italia şi cum sunt plătite

Se caută muncitori pentru o livadă din Italia. Se oferă 1.000 de euro pe lună.
Angajatorii din Italia recrutează 30 de muncitori români dispuşi să lucreze într-o livadă de pomi fructiferi din sudul Italiei. Pentru acest loc de muncă, angajatorii caută oameni cu experienţă în mânuirea motofierăstrăului, care au cunoştinţe de bază de italiană şi care sunt rezistenţi la muncă fizică.
Angajatorii oferă salariu lunar de 1.000 de euro candidaţilor selectaţi care vor munci 10-12 ore pe zi, şase zile pe săptămână, pentru aceşti bani.
5 mai este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste joburi. Detalii găsiţi aici.

Locuri de muncă pentru menajere şi bone în Italia, plătite cu 650 de euro-1.000 de euro pe lună.
O firmă de plasare de personal recrutează 100 de candidaţi care să lucreze ca bone sau menajere în Italia. Nu e obligatorie cunoaşterea limbii italiene, dar candidaţii care o vorbesc au prioritate la angajare.
Sunt avantajate la angajare persoanele calificate.
Angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de aceste joburi cu salarii cuprinse între 650 de euro şi 1.000 de euro pe lună, cu masa şi cazarea gratuite.
27 iulie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste locuri de muncă. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Locuri de muncă în agricultură în Italia, plătite cu 775 de euro pe lună.
Angajatorii din Italia caută 30 de muncitori în agricultură care au mai lucrat în domeniu, sunt rezistenţi la efort fizic şi sunt sănătoşi. Oferă salariu lunar de 775 de euro, în baza unui program de opt ore de muncă pe zi, şase zile pe săptămână.
Angajatorul nu asigură gratuit cazarea şi masa pentru aceste locuri de muncă.
13 mai este ultima zi în care poţi aplica la acest post. Amănunte, în anunţul de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Locuri de muncă în restaurante din Italia, plătite cu cel puţin 650 de euro net, pe lună.
Dacă ai între 19 şi 35 de ani, ai cunoştinţe elementare de italiană şi experienţă minimă în domeniu, te poţi angaja în cadrul unui restaurant din Italia. Angajatorii caută personal pentru grătar, patiserii, femei de serviciu.
Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii net lunare de cel puţin 650 de euro, cu masa şi cazarea asigurate, în schimbul unui program de muncă de 10-12 ore pe zi, şase zile pe săptămână.
6 mai este ultima zi în care poţi aplica pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici.

Ce locuri de muncă sunt acum disponibile în Cipru şi cum sunt plătite


Angajatorul din Cipru caută bucătari români pe care-i remunerează cu 800 de euro-1.000 de euro net lunar
Pentru acest post, angajatorii caută cinci bucătari cu experienţă în restaurante cu profil mediteranean, care au cunoştinţe de bază de engleză şi care sunt rezistenţi la stres. Angajatorii oferă salarii nete lunare cuprinse între 800 de euro şi 1.000 de euro şi asigură gratuit masa şi cazarea, în baza unui contract de muncă derulat pe şase luni sau un an de zile.
16 mai este ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Geamgii plătiţi cu 800 de euro-1.000 de euro pe lună
Angajatorul din Cipru caută doi geamgii cu experienţă din România pe care-i plăteşte cu 800 de euro-1.000 de euro net lunar. Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă cunoştinţe de engleză sau greacă. Cei selectaţi vor lucra opt ore pe zi, şase zile pe săptămână.
8 iunie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Salarii cuprinse între 600 de euro şi 650 de euro pe lună pentru barmani în Cipru
Angajatorii din Cipru caută 10 români dispuşi să muncească pe postul de barman în Cipru. Dacă vorbeşti limba engleză la nivel conversaţional, ai şanse mari să fii recrutat pe acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.
20 mai este ultima zi de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
După lansarea CX-60, noua Mazda CX-80 este al doilea model pentru piața din Europa din grupul „Large Product" al companiei. Este cea mai spațioasă mașină din gama europeană Mazda și va......
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea ...
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...