1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

News

Ai studii medii? Vezi unde te poţi angaja la Kaufland

Retailerul german Kaufland face angajări în Făgăraş, Mediaş, Sebeş, Sibiu, Sighişoara, Bucureşti, Turda. Kaufland angajează de la şef de raion şi şef departament case până la specialist de resurse umane şi şef departament logistică. Află dintr-un material ECONOMICA.NET dacă te califici pentru un loc de muncă la Kaufland şi până când poţi trimite CV-ul pentru un post vacant în cadul companiei.

11 apr, 2013 | ECONOMICA.net

Kaufland recrutează şefi de raion mărfuri la Făgăraş, Mediaş, Sebeş, Sibiu, Sighişoara.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ai experienţă relevantă în domeniu, ai abilităţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe, ştii să operezi un PC şi eşti dispus să ai program de muncă flexibil.
Până pe 26 aprilie poţi trimite candidatura pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland angajează în aceleaşi oraşe (Făgăraş, Mediaş, Sebeş, Sibiu, Sighişoara) şefi departament case.
Candidaţii potriviţi pentru aceste locuri de muncă au absolvit liceul, ştiu să opereze un PC, au cunoştinţe de contabilitate, au experienţă în conducerea personalului şi, preferabil, vorbesc engleza sau germana.
Şi în acest caz, 26 aprilie este ultima zi în care poţi aplica la acest post. Amănunte, aici.

Kaufland mai angajează la Făgăraş, Mediaş, Sebeş, Sibiu, Sighişoara şefi de departament mărfuri alimentare proaspete. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ai cel puţin doi ani experienţă în conducerea personalului, ai cunoştinţe de contabilitate şi ştii să operezi un PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de germană sau engleză.
26 aprilie e ultima zi de primire a candidaturilor pentru aceste locuri de muncă, potrivit anunţului de recrutare pe care îl găseşti aici.


Kaufland angajează la Bucureşti un specialist resurse umane.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, a urmat cursul de Inspector resurse umane, are experienţă de minimum doi ani de zile în cadrul departamentului Salarizare, are foarte bune cunoştinţe de legislaţia muncii, are cunoştinţe solide de operare PC şi vorbeşte limba engleză.
Angajatorii caută pentru acest post un bun organizator, capabil să prioritizeze, care are capacitate de analiză, e atent la detalii, poate lucra cu cifrele, e un bun comunicator, e flexibil şi adaptabil.
20 aprilie e ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.


Kaufland angajează pe postul de şef departament logistică - transport şi ambalaje la Turda.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă ai absolvit studii superioare, preferabil în domeniul logistic/transport sau dacă ai experienţă profesională echivalentă.
Angajatorii caută pentru acest post un candidat cu experienţă în optimizarea sistemului de transport, cu experienţă în poziţii de conducere şi în aplicarea legislaţiei în domeniul transportului. De asemenea, angajatorii vânează pentru această poziţie un candidat responsabil, rezistent la stres, care se poate impune, care e dispus să muncească în trei schimburi, care are competenţe sociale, ştie să opereze un PC şi are cunoştinţe bune de engleză sau germană.
28 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii suplimentare despre aceste post, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO