1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

News

Ai studii postliceale? Vezi cum te poţi angaja în China pentru 1.000 de euro lunar. Cazarea gratuită

O firmă de recrutare din Bucureşti caută un român dispus să predea limba engleză chinezilor pentru 1.000 de euro lunar. Află dintr-un material ECONOMICA.NET ce exigenţe impun angajatorii din China candidaţilor români, cum îi ofertează şi până când poţi trimite candidatura pentru acest job.

01 iun, 2013 | ECONOMICA.net

O agenţie de plasare a forţei de muncă din Capitală caută un român bun cunoscător al limbii engleze care să predea engleza în şcoli şi grădiniţe din China.

Angajatorii din China caută un român care are cel puţin studii postliceale, are între 25 şi 40 de ani şi are cunoştinţe solide de limba engleză. Sunt avantajaţi candidaţii care au experienţă didactică.

Angajatorul ofertează candidaţii români cu un salariu de 1.000 de euro pe lună, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare, remunerate cu 10-15 dolari/ora.

Angajatorul oferă contract de muncă legal pe 10 luni, între 1 septembrie 2013 şi 30 iunie 2014, asigură gratuit cazare şi masa de prânz şi oferă asigurare medicală şi socială românului selectat pe acest post.

Termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post e 1 iulie. Detalii, aici.


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO