1EUR = 4.7204 RON | Bucureşti 30 º

Companii

Air France KLM reduce preţul biletelor de avion cu până la 40%

AIR FRANCE KLM lansează cea mai importantă campanie promoţională din an, reducând preţul biletelor de avion cu până la 40 la sută, se arată într-un comunicat.

06 ian, 2016 | Agerpres

Potrivit comunicatului, vor beneficia de preţuri speciale peste 100 de destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian.

'În premieră pentru România, campania s-a conturat ţinând cont de opţiunile de călătorie ale românilor, astfel că în lista destinaţiilor cu preţurile cele mai mici se află principalele puncte de călătorie ale pasagerilor români, din Asia şi America de Nord. Pe continentul nord - american preţurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 569 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto şi 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York, Boston şi Montreal. De asemenea, pasionaţii de călătorii îşi pot achiziţiona bilete cu până la 50 la sută discount, cu preţuri începând de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing şi de la 519 euro pentru Hong Kong şi Shanghai. Turiştii vor putea să îşi rezerve destinaţia dorită până pe 26 ianuarie a.c., iar călătoria va trebui efectuată până pe 26 iunie a.c. (data întoarcerii în ţară)', se arată în comunicatul citat.

De asemenea, tariful de bază pentru călătoriile Bucureşti - Amsterdam scade din luna ianuarie de la 159 euro de persoană, dus-întors, la 139 euro. Preţul de 139 euro este disponibil pentru biletele achiziţionate cu minim 14 zile înainte de călătorie şi este valabil pentru călătoriile de minimum 3 zile sau cu o sâmbătă inclusă.

Preţurile promoţionale sunt disponibile atât la achiziţiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro şi www.klm.ro, cât şi la agenţiile de voiaj şi tour operatorii autorizaţi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO