Air France schimbă scaunele din avioane şi are o nouă ofertă de catering

Compania Air France a lansat în aprilie un program de investitii de 50 de milioane de euro pentru zborurile mediu curier (peste doua ore de zbor), care vizeaza înlocuirea scaunelor aeronavelor cu scaune din piele în clasele Economy si Business, o oferta revizuita de catering - mese calde pe zborurile mai lungi, precum si mai multa flexibilitate calatorilor business.
Economica.net - joi, 23 apr. 2015, 05:42
Air France schimbă scaunele din avioane şi are o nouă ofertă de catering

Toate aceste schimbari includ si zborul Bucuresti – Paris, un zbor de 3 ore si 10 minute care, începând cu luna aprilie 2015, va avea si meniu cald inclus, atât la clasa Economy, cât si la clasa Business, scrie Agerpres.

Modificarea produsului mediu curier s-a facut tinând cont de rezultatul unui studiu realizat printre clienti Air France si specialisti în calatorii, în total compania analizând peste 10.000 de opinii si sugestii despre produsele sale.

Noile scaune vor fi montate în 24 de aeronave Airbus A319, în prima jumatate a anului 2015, si în 25 de aeronave Airbus A320, în prima jumatate a anului 2016. În total vor fi instalate 7.800 de scaune din piele, mai confortabile si mai ergonomice.

Compania va aplica un nou tarif pentru calatorii business – Economy Flex. Clientii care calatoresc în interes de afaceri reprezinta aproape 30% din totalul pasagerilor companiei pe segmentul mediu curier si pun pe primul plan eficienta si flexibilitatea calatoriilor. ‘Economy Flex’ include mai multe beneficii exclusive si se adreseaza în principal calatorilor business care zboara în cabina Economy – biletele sunt rambursabile si pot fi modificate gratuit în aceeasi clasa de rezervare, transportul unui bagaj de cala cu o greutate nu mai mare de 23 de kilograme va fi gratuit, în cabina sunt permise un bagaj si un accesoriu (geanta, laptop, aparat foto) cu o greutate totala de 12 kg, acces la serviciul SkyPriority ce ofera prioritate la check-in, îmbarcare si recuperarea bagajului, un loc garantat în partea din fata a cabinei Economy.

‘Trebuie sa fim în ofensiva pentru a câstiga batalia pe rutele mediu curier. Cu aceste noi cabine, ne dorim sa fim printre cei mai buni din lume. Câstigarea preferintei fiecarui client la plecarea din Europa este acum o prioritate strategica a planului nostru Perform 2020’, a declarat Frederic Gagey, presedinte si CEO al Air France.

Air France, împreuna cu filiala sa regionala HOP !, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atât în Franta, cât si în restul Europei si în întreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave. Începând cu anul 2004, Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucatori în transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa.

În 2014, Air France si KLM au transportat 87,3 milioane de pasageri. Cele doua companii aeriene ofera, în prezent, clientilor acces la o retea care acopera 231 de destinatii în aproape 100 de tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol.

Te-ar mai putea interesa și
Mai multe bonuri de masă pentru o largă categorie de bugetari. Scapă de restructurări sau desființări instituții importante din administrația locală- Proiect
Mai multe bonuri de masă pentru o largă categorie de bugetari. Scapă de restructurări sau desființări instituții importante ...
Ministerul Finanțelor a elaborat un proiect de Ordonanță de Urgență (OUG) care aduce mai multe modificări legii 296/2023, cunoscută și ca legea austerității. Printre altele, nu se vor mai......
CEC Bank – Veniturile au crescut cu 11%, activele cu 35%, în 2023
CEC Bank – Veniturile au crescut cu 11%, activele cu 35%, în 2023
CEC Bank a înregistrat, anul trecut, o creştere cu 35% a activelor nete, până la 83,5 miliarde de lei, şi un profit ...
Cătălin Cîrstoiu va lupta cu Nicuşor Dan şi cu „Piedone” pentru Primăria Capitalei. Liderii coaliţiei au ajuns la o înţelegere
Cătălin Cîrstoiu va lupta cu Nicuşor Dan şi cu „Piedone” pentru Primăria Capitalei. Liderii coaliţiei ...
Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria ...
Deca: Creşte numărul studenţilor străini care vor să studieze în România
Deca: Creşte numărul studenţilor străini care vor să studieze în România
Numărul studenţilor străini care vor să studieze în ţara noastră este în creştere, pe platforma "Study in Romania" ...