1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Air Moldova anunţă reluarea zborurilor Moscova-Chişinău şi invers

Autorităţile aeronautice ale Federaţiei Ruse au acordat din nou vineri după-masă permisiunea de operare a curselor Moscova-Chişinău şi invers, a anunţat Compania 'Air Moldova' într-un comunicat de presă.

27 iun, 2014 | Agerpres

În urma intervenţiei prompte şi a eforturilor depuse de autorităţile Republicii Moldova, după discuţii cu autorităţile de resort din Federaţia Rusă, situaţia a fost depăşită şi au fost obţinute autorizaţiile pentru zbor, se menţionează în comunicatul citat.

Compania 'Air Moldova' a anunţat că începând de vineri, 27 iunie, toate zborurile către/dinspre Federaţia Rusă, cât şi spre celelalte destinaţii operate de companie se vor desfăşura conform orarului stabilit.

Cursele Companiei 'Air Moldova' 9U173 şi 9U174 de la Moscova spre Chişinău şi de la Chişinău spre Moscova au fost anulate vineri, în urma ridicării permisiunii de zbor din partea autorităţilor aviatice ale Federaţiei Ruse. Astfel, cu câteva ore înainte de decolarea cursei spre Moscova din Chişinău, preconizată pentru ora 7:00, autorităţile aviatice ale Federaţiei Ruse au anunţat că nu permit operarea zborului fără, însă, a oferi vreo explicaţie, a relevat portalul Democracy.md.

În aceste condiţii, compania Air Moldova a fost nevoită să se conformeze şi să opereze modificări în orarul de zbor, prin anularea curselor Chişinău-Moscova şi Moscova-Chişinău pentru data de 27 iunie, se menţionează într-un comunicat al companiei, care asigura călătorii că vor primi integral costul biletelor anulate.

Republica Moldova, împreună cu Georgia şi Ucraina au semnat vineri la Bruxelles acorduri de asociere la UE, un demers criticat de Rusia, care a ameninţat cu represalii dacă se va dovedi că acestea afectează economia sa.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO