Ajunge tokenul WIF la saturație? Prevânzarea Slothana indică o schimbare a tendinței (P)

Dogwifhat ($WIF) a cucerit piața crypto în martie, marcându-și prezența în topul monedelor meme cu o capitalizare de piață de 4,4 miliarde USD și clasându-se printre primele trei proiecte de acest fel. De la începutul lui ianuarie 2024, $WIF a experimentat o creștere incredibilă de 6499,33% în valoare.
Ion Dobreanu - mie, 03 apr. 2024, 18:30
Ajunge tokenul WIF la saturație? Prevânzarea Slothana indică o schimbare a tendinței (P)

Cu toate acestea, Solana, un alt jucător important în domeniul monedelor meme, pare să-și atingă limita, manifestând semne evidente de scădere abruptă începând de luni. Competiția pentru locul trei în clasamentul monedelor meme devine tot mai intensă.

În acest timp, atenția comunității se îndreaptă către alte monede meme în tendință, cum ar fi Slothana și Dogecoin20.

Cumpără Slothana

 

SLOTH ia lumina de pe WIF printr-o campanie de prevânzare de succes

Într-o performanță remarcabilă, prevânzarea Slothana a reușit să atragă peste 5 milioane de dolari în mai puțin de o săptămână de la lansarea sa live.

SLOTH a devenit rapid o prezență dominantă în ecosistemul monedelor meme Solana, aducând în prim-plan o tematică nouă. Cu un design ce se învârte în jurul unui leneș de birou, Slothana a captat atenția investitorilor care se confruntă zilnic cu rutina 9-5. Capacitatea sa de a rezona cu experiențe comune a contribuit semnificativ la popularitatea sa fulminantă.

Prin focalizarea pe implicarea comunității, Slothana marchează un nou pas în direcția proiectelor precum Shiba Inu, prezentându-se ca un potențial de relevanță pe termen lung.

Prevânzarea $SLOTH avansează rapid, anticipându-se o creștere spectaculoasă în următoarele zile. Cei interesați trebuie să fie pregătiți cu un portofel compatibil Solana, precum Phantom Wallet, Solflare Wallet, Coinbase Wallet sau Trust Wallet, pentru a se alătura prevânzării.

 

Cu 10 milioane USD strânși în prevânzarea, Dogecoin20 se pregătește pentru lansare de Ziua Doge

Un eveniment remarcabil este pe punctul de a se lansa în lumea crypto: lansarea Dogecoin20 este programată pentru 20 aprilie, dată care coincide cu Ziua Doge. Promovat ca fiind ultimul upgrade al Dogecoin, DOGE20 a captat rapid atenția publicului și a atins impresionanta sumă de 10 milioane de dolari în doar câteva zile de la debutul său.

Chiar dacă vânzările au fost rapide, investitorii încă pot achiziționa DOGE20 la un preț fix redus de 0,00022 USD pentru o perioadă limitată. Prevânzarea acceptă plăți cu carduri ETH, USDT și valută tradițională.

Atractivitatea virală a DOGE20 derivă din avantajele sale competitive în comparație cu Dogecoin.

Prin folosirea rețelei Ethereum, DOGE20 obține o mai mare flexibilitate în gestionarea custodiei și tranzacțiilor simbolurilor. Oportunitățile pasive de câștig și facilitățile de staking sunt incluse chiar din faza de prevânzare, oferind investitorilor șansa de a-și mări potențialul de rentabilitate încă de la început.

DOGE20 se remarcă și prin adoptarea unui model de aprovizionare fixă, diferențiindu-se încă o dată în fața Dogecoin.

Cumpără DOGE20

 

Monedele crypto care atrag atenția investitorilor nu se rezumă la proiecte meme

Luna aprilie se anunță plină de evenimente importante în lumea crypto. Pe lângă celebrarea Zilei Doge, care promite să ofere un teren fertil pentru monedele meme precum Slothana și Dogecoin20, luna aceasta va fi marcată și de anticipatul eveniment al înjumătățirii Bitcoinului.

În rândul altcoinurilor care își concentrează eforturile pe utilitate și inovație, noile monede crypto se remarcă prin potențialul lor de creștere. Două astfel de monede crypto care își propun să capitalizeze pe entuziasmul generat de reducerea la jumătate a Bitcoin în aprilie sunt 5thscape ($5SCAPE) și eTukTuk ($TUK).

Moneda VR de la 5thScape este în tendințe

5thScape redefinește experiența realității virtuale și augmentate într-un ecosistem ce aduce jocuri hiperrealiste, hardware avansat, și oportunități de venituri pasive pentru utilizatori.

Investitorii care participă la prevânzarea tokenului 5SCAPE nu numai că primesc recompense de miză, dar și acces pe viață la biblioteca de conținut 5thscape.

Prevânzarea tokenului $5SCAPE este organizată în mai multe etape, fiecare etapă marcând o creștere a prețului. Prețul de listare inițial de 0,01 USD indică o creștere de 303,23% față de prețul actual din prevânzare.

$TUK – Un token EV pentru economiile în curs de dezvoltare

$TUK este o altă criptomonedă de urmărit în această lună, fiind tokenul nativ al eTukTuk. Acest proiect aduce un ecosistem EV alimentat de inteligență artificială în economiile în curs de dezvoltare și este comparat pe scară largă cu Tesla pentru viziunea sa de pionierat. Prevânzarea proiectului a înregistrat deja peste 2,6 milioane USD.

Cumpără DOGE20

Te-ar mai putea interesa și
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Țiriac Collection a integrat oficial în galeria sa de vehicule un spectaculos model Mercedes-AMG ONE, marcând astfel un moment de referință în istoria colecției de automobile. ...
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la începerea primelor lucrări ...
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, pentru cumpărarea unui parc eolian
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, ...
Vista Bank a acordat companiei Alive Wind Power One, parte a Grupului Premier Energy PLC, un credit de investiții în sumă ...
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 de miliarde de dolari
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 de miliarde de dolari
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut ...