1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

ALD Automotive și Toyota lanseză un produs nou destinat flotelor auto

Compania de leasing operațional ALD Automotive și producătorul auto Toyota lanseză în România un nou produs destinat managementului flotelor auto, ca parte a unui acord semnat la nivel european de către cele două entităţi. 

17 iun, 2015 | ECONOMICA.net

Toyota All Inclusive este primul produs White Label de pe piața românească și presupune un pachet de servicii financiare în care marca Toyota este implicată ca producător și retailer, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operațional, se arată într-un comunicat al producătorului auto.

Această soluție de finanțare este disponibilă la toţi cei 22 de reprezentanţi autorizaţi Toyota din România și este destinată companiilor locale indiferent de regiunea geografică, inclusiv IMM-urilor și PFA-urilor.

Prin contractul de leasing operațional, clienții au o analiză completă a costurilor, iar plata se face printr-o rată lunară fixă.

Pentru companiile care vor accesa produsul Toyota All Inclusive, Toyota va gestiona toate intervenţiile asupra autovehiculului în reprezentanţele sale: mentenanţa autovehicului, schimbul şi stocarea de anvelope, oferirea unui vehicul de înlocuire, etc. Aceste servicii vor fi realizate la reprezentanţele Toyota, fiind însă contractate prin intermediul ALD Automotive, care în plus va furniza finanțarea și serviciul de asigurare.

Parteneriatul grupului ALD Automotive şi Toyota a fost implementat deja în țări precum Spania, Italia, Franța și Suedia și va fi disponibil în curând şi în Portugalia, Belgia, Cehia, Turcia, Bulgaria și Ungaria.

Termenul White Label denumeşte un produs sau un serviciu realizat de către o companie şi oferit altei companii pentru a fi comunicat şi vândut în nume propriu. Serviciul de bază rămâne însă în execuţia companiei producătoare, care este în continuare delegată să asigure funcţionalitatea completă a acestuia.

ALD Automotive a intrat pe piaţa dn România în 2005, fiind filiala BRD - Groupé Societe Generale şi a Grupului ALD Automotive. Grupul este prezent în 40 de state, are 4.800 de angajaţi şi admnistra în septembrie 2014 peste 1.08 milioane de vehicule.

Toyota România face parte din Grupul Inchcape, o companie multinaţională britanică cu o istorie de peste 160 de ani, cotată la Bursa din Londra începând cu 1958. La nivel internaţional, grupul Toyota este lider în topul producătorilor auto, peste Volkswagen şi General Motors.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO