1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

News

Alegeri SUA: Romney şi Obama, la egalitate în sondaje

Mitt Romney, candidatul republicanilor la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie în SUA, l-a ajuns din urmă pe actualul lider democrat de la Casa Albă, Barack Obama, în privinţa voturilor potenţialilor alegători, în prezent ambii candidaţii fiind creditaţi cu 45% dintre opţiunile de vot, relevă cel mai recent sondaj Ipsos.

04 sep, 2012 | Agerpres

Rezultatele unei cercetări sociologice realizate săptămâna trecută de Ipsos îi atribuiau un avantaj de patru puncte lui Obama în faţa lui Romney, scrie Agerpres.

Ratingul candidatului republican a crescut, conform sociologilor de la Ipsos, în urma congresului partidului său.

Democraţii urmează să-l nominalizeze oficial pe Barack Obama pentru alegerile din 6 noiembrie la convenţia care urmează să îşi deschidă lucrările marţi la Charlotte, cel mai mare oraş din statul Carolina de Nord.

Julia Clark, de la Ipsos, nu se aşteaptă la o schimbare spectaculoasă în favoarea lui Obama în sondaje în urma congresului democraţilor.

Între timp, staff-ul lui Romney demonstrează încredere în victoria acestuia asupra lui Obama în alegerile prezidenţiale din noiembrie, pe motiv că fostul guvernator de Massachusetts a reuşit să-l ajungă pe Obama după numărul potenţialilor alegători.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO