1EUR = 4.8429 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Alexandrion intră pe piaţa băuturilor non-alcoolice, apă, sucuri şi cafea

După ce anul trecut a investit peste un million de lei în dezvoltarea unui department de vânzări dedicat segmentului horeca high, acum,Alexandrion Grup România se află în discuţii pentru a-şi extinde portofoliul şi a adăuga, pentru prima oară în istoria companiei, o varietate de produse non-alcoolice, cu adresabilitate, în primul rând, pentru sectorul horeca high, dar şi pentru lanţurile de retail, se arată într-un comunicat al companiei.

01 mar, 2016 | ECONOMICA.net

Principalele produse vizate sunt apa, sucurile şi cafeaua.

„După 21 de ani, a venit momentul să facem acest pas, pe care îl pregătim de ceva vreme, însă ne-am dorit să facem totul ca la carte şi să studiem foarte bine piaţa în prealabil. Am început deja discuţiile cu posibili parteneri cu care am putea colabora în acest sens. Deocamdată nu am bătut palma cu nimeni şi rămânem deschişi discuţiilor. Ne dorim însă să aducem alături de noi o serie de parteneri solizi, de încredere, cu prezenţă şi produse confirmate în piaţă, astfel încât, împreună, să obţinem, rapid, o cotă importantă de piaţă pe segmentele targetate. Este o decizie istorică pentru grupul nostru şi avem încredere că vom reuşi să atingem rezultate similare precum cele pe care le avem pe piaţa de băuturi spirtoase", a declarat, în comunicat, Răzvan Vasile, director comercial Alexandrion Grup România.

„Până la finalul anului, dacă nu, chiar mai devreme, vrem să fim în locaţiile horeca high şi cu gama de produse non-alcoolice. Avem infrastructura necesară, avem know-how-ul dobândit în 21 de ani de experienţă, aşteptăm doar să găsim partenerii potriviţi",a conchis Răzvan Vasile.

Înființat în anul 1994, Alexandrion Grup a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România.

Portofoliul de produse al Alexandrion Grup cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO