Alexandru Georgescu a fost numit în postul de director național de vânzări al Groupama

Groupama, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, anunță numirea lui Alexandru Georgescu în poziția de director național de vânzări și membru al Comitetului Executiv al companiei, începând cu data de 1 septembrie 2022, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - lun, 25 iul. 2022, 16:34
Alexandru Georgescu a fost numit în postul de  director național de vânzări al Groupama

Din această poziție, Alexandru Georgescu va dezvolta strategia de vânzări în linie cu valorile Groupama și va coordona implementarea planurilor de acțiuni pentru a continua dezvoltarea sustenabilă a companiei în piaţa de asigurări.

”Alegerea lui Alexandru pentru această poziție este justificată nu doar prin experiența sa bogată în industria asigurărilor, ci și prin profesionalismul și caracterul de care a dat dovadă în cei 13 ani de când este alături de echipa Groupama. Alexandru a avut o contribuție importantă la realizările companiei, astfel că am încredere în abilitatea lui de a coordona cu succes activitatea canalelor noastre de vânzări, pentru a răspunde cât mai bine deopotrivă planurilor noastre de dezvoltare durabilă și nevoilor clienților și partenerilor noștri”, a declarat François Coste, CEO Groupama.

”Sunt mândru că fac parte din echipa Groupama încă de la început, că am crescut și m-am dezvoltat într-o companie cu valori și principii puternice, alături de o echipă performantă. În centrul strategiei noastre de vânzări, ca de altfel al întregii noastre activități, vor sta mereu clienții și partenerii noștri, alături de care ne propunem de fiecare dată să dezvoltăm relații de lungă durată, bazate pe încredere, un lucru atât de necesar într-o lume expusă riscurilor. Mă bucur pentru acest nou rol și am încredere că vom reuși împreună să ne atingem obiectivele de creștere durabilă și sustenabilă”, a declarat Alexandru Georgescu.

Alexandru Goergescu lucrează în cadrul Groupama încă de la intrarea companiei pe piața din România și are o experiență bogată în industria asigurărilor, în roluri multiple din structura de vânzări, de la inspector de vânzări, director de agenție, la director zonal și director Brokeri, Leasing și Parteneriate Strategice.

În noul post, el va coordona Direcția Vânzări Rețea Proprie, Direcția Brokeri Internaționali și Leasing, Direcția Brokeri Retail, Direcția Parteneriate Strategice Bancassurance, Departamentul Analiză și Dezvoltare Vânzări.

Despre Groupama

Groupama, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist și cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.

Te-ar mai putea interesa și
Se întrevede o posibilă criză a motorinei, pe măsură ce vine iarna. Cauze și explicații
Se întrevede o posibilă criză a motorinei, pe măsură ce vine iarna. Cauze și explicații
În condițiile unei cereri mai mare decât oferta, a capacității reduse de rafinare, a utilizării produselor petroliere în locul gazelor rusești și cu un embargou petrolier la orizont,......
Investițiile străine în agricultură și industria alimentară au scăzut cu peste 54% față de anul trecut, până la 28,7 milioane de euro. Topul investițiilor
Investițiile străine în agricultură și industria alimentară au scăzut cu peste 54% față de anul trecut, până la ...
Investițiile companilor străine în capital social al firmelor din România cu activități în agricultură și industria ...
Mașini clasice și electrice, pe șoselele din Sibiu la Transylvania Classic
Mașini clasice și electrice, pe șoselele din Sibiu la Transylvania Classic
Orașul Sibiu și șoselele din județ vor fi, timp de trei zile, din nou punctul de întâlnire al mașinilor clasice și ...
Corporatiștii din București s-au întors la birouri, traficul la metrou a crescut, dar e la jumătate față de 2019
Corporatiștii din București s-au întors la birouri, traficul la metrou a crescut, dar e la jumătate față de 2019
Angajații marilor corporații lucrează în sistem hibrid, cu zile petrecute acasă, dar și la birou. Asta s-a văzut și ...