Firmele din portofoliul Undelucram pot cumpăra cursuri pentru angajaţii lor de la LinkedIn

Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online de angajați din România și unul dintre principalii jucători din Europa Centrală și de Est, a încheiat un parteneriat cu LinkedIn, cea mai mare rețea profesională din lume. Această colaborare le va permite companiilor să acceseze și să achiziționeze prin intermediul Undelucram.ro cursuri de dezvoltare a competențelor din biblioteca extinsă a LinkedIn Learning.
Ion Dobreanu - mar, 13 feb. 2024, 11:18
Firmele din portofoliul Undelucram pot cumpăra cursuri pentru angajaţii lor de la LinkedIn

„Încă de la început, misiunea noastră a fost să promovăm transparența pe piața muncii. Pe măsură ce am avut acces la tot mai multe informații, atât de la angajați, cât și de la angajatori, ne-am extins viziunea câștigând în timp expertiză în domeniul resurselor umane pentru a oferi servicii și produse care să ajute atât companiile, cât și angajații. Înțelegem cât de importante pot fi acele competențe care depășesc limitările unui simplu CV, iar acest parteneriat cu LinkedIn se aliniază perfect cu obiectivul nostru de a deveni și mai relevanți pentru clienții noștri B2B și B2C. Inițiativa noastră abordează, de asemenea, o provocare semnificativă în rândul forței de muncă din România, unde doar 8% dintre angajați menționează perspectivele de dezvoltare profesională ca fiind un motiv pentru a rămâne la locul de muncă actual. Acest factor se situează pe locul șapte în topul principalelor motive pentru care românii aleg un anumit loc de muncă, după pachetul salarial, stabilitatea locului de muncă și dinamica echipei. Avem o foarte mare încredere în potențialul imens de dezvoltare al programului nostru în ceea ce privește perspectivele de învățare și avansare în carieră și sunt convins că acest parteneriat va aduce beneficii substanțiale atât pentru angajați, cât și pentru companii, ceea ce va duce, în cele din urmă, la o forță de muncă mai bine pregătită și mai implicată”, a declarat Costin Tudor, CEO la Undelucram.ro.

„Companiile trebuie să dobândească competențe noi într-un ritm fără precedent, ceea ce înseamnă că este nevoie să își ajute angajații să evolueze prin perfecționare și mobilitate internă. În timp ce în trecut companiile se bazau în mare măsură pe achiziția de talente ca principal mijloc de obținere de noi competențe, această strategie nu mai este suficientă în economia și piața forței de muncă de astăzi. Companiile trebuie să aibă acum o abordare holistică care să favorizeze creșterea internă a talentelor și îmbunătățirea competențelor pentru a rămâne competitive și a prospera. Credem că acest parteneriat cu Undelucram.ro, care este un jucător esențial pe piața de resurse umane din România, va duce la o creștere semnificativă a nivelului de competențe al angajaților”, a declarat Elena Semenova, Head of Central Eastern Europe la LinkedIn Talent Solutions.

Platforma Undelucram.ro a fost lansată în 2011 de antreprenorul Costin Tudor și este cea mai mare comunitate online de angajați din România. Din 2019, platforma s-a extins la nivel internațional, creând rețeaua regională de platforme de employer branding și recrutare online WhereWeWork.com, cu peste 1,5 milioane de angajați la nivel regional. Rețeaua WhereWeWork.com își propune să transparentizeze piața muncii în cele 14 țări în care operează.

LinkedIn conectează profesioniștii din întreaga lume.

 

Te-ar mai putea interesa și
Ministerul de Finanţe din Rusia discută cu China posibilitatea de a contracta împrumuturi în yuan
Ministerul de Finanţe din Rusia discută cu China posibilitatea de a contracta împrumuturi în yuan
Ministerul de Finanţe din Rusia discută cu omologii din China posibilitatea de a contracta împrumuturi în yuani, dar încă nu s-a luat o decizie, a declarat luni pentru agenţia rusă de presă......
Stellantis vinde companiei de leasing Ayvens până la 500.000 de vehicule în Europa
Stellantis vinde companiei de leasing Ayvens până la 500.000 de vehicule în Europa
Grupul franco-italian Stellantis a anunţat luni că a ajuns la un acord în valoare de mai multe miliarde de euro cu compania ...
Tot mai mulţi cumpărători preferă locuinţele din Ilfov, în detrimentul Capitalei – analiză
Tot mai mulţi cumpărători preferă locuinţele din Ilfov, în detrimentul Capitalei – analiză
Tranzacţiile rezidenţiale din judeţul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în ...
Sabotarea gazoductelor Nord Stream: Danemarca închide ancheta fără a începe urmărirea penală – poliţie
Sabotarea gazoductelor Nord Stream: Danemarca închide ancheta fără a începe urmărirea penală – poliţie
Poliţia daneză a anunţat luni că a închis ancheta asupra sabotării gazoductelor Nord Stream în Marea Baltică în ...