Orange lansează servicii fixe de internet, televiziune şi telefonie. Clienţii Telekom primesc acoperire extinsă 4G

Orange şi Telekom au anunţat, joi, primele oferte comerciale prin care se materializează parteneriatul anunţat în decembrie de cele două companii. Prin alianţă, Telekom a obţinut acces la reţeaua mobilă 4G a Orange, iar Orange la reţeaua fixă de fibră optică a Telekom. Astfel, Orange lansează servicii de internet fix prin fibră optică, televiziune prin cablu şi telefonie fixă, devenind operator convergent fix-mobil, poziţie de care se bucurau până acum, pe piaţa românească, doar Telekom şi RCS & RDS. La rândul lor, cei de la Telekom îşi încântă clienţii cu acoperire extinsă 4G şi abonamente de net mobil cu trafic inclus de până la 60 GB pe lună pentru laptop şi tabletă.
Economica.net - joi, 19 mai 2016, 08:27
Orange lansează servicii fixe de internet, televiziune şi telefonie. Clienţii Telekom primesc acoperire extinsă 4G

Orange lansează servicii de internet fix prin fibră optică la viteze de până la 1 Gbps şi router Wi-Fi inclus, televiziune prin cablu digital cu peste 160 de canale, inclusiv opţiunile HBP şi Maxpack. Pentru început, noile servicii Orange sunt disponibile doar în Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, acoperirea urmând să fie extinsă în celelalte oraşe din ţară până la finalul anului, se arată într-un comununicat transmis joi de companie.

Orange are astfel în portofoliu servicii de telefonie mobilă şi net mobil, telefonie fixă, televiziune prin cablu digital şi prin satelit şi internet fix. De asemenea, compania oferă, prin pachetul Orange Home, servicii de monitorizare de la distanţă pentru locuinţă.

La capitolul fidelizare, compania le promite clienţilor 20% reducere pentru abonamentele de internet fix şi televiziune prin cablu pentru clienţii care au abonament mobil Orange şi bonus pentru fiecare an petrecut în reţea. De asemenea, clienţii fix-mobil vor primi minute naţionale nelimitate şi mai mult internet mobil în pachetele Orange Family şi Orange Share, şi bonus 5 euro pentru fiecare an petrecut în reţea, care poate fi folosit pentru achiziţionarea de tablete, smartphone-uri şi accesorii. Clienţii vor avea o singură factură şi un singur număr de contact pentru serviciul de relaţii cu clienţii.

„De 12 ani, Orange România este prima alegere a clienţilor pentru serviciile de telefonie mobilă, ceea ce se datorează, înainte de toate, calității pe care le-o oferim. Ambiția noastră este să aducem aceeași experiență și în utilizarea serviciilor convergente – calitate, simplitate, oferte avantajoase și relevante – astfel încât Orange să devină prima lor alegere pentru întreaga gamă de servicii telecom”, a declarat în comunicat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Reprezentanţii companiei îi vor suna pe clienţii care se abonează la pachete fix-mobil în prima zi după instalare, pentru asistenţă la utilizare.

Internetul fix Orange Home Net vien cu trei variante de viteză, 100 Mbps, 500 Mbps şi 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clienţii care au deja abonament de mobil preţurile sunt cuprinse între 7 şi 11 euro pe lună, TVA inclus.

Serviciul de televiziune prin cablu Orange Home TV vine cu trei pachete de bază şi 5 opţiuni suplimentare, inclusiv HBO şi Cinemax. Pachetele TV au preţuri standard între 6 şi 9 euro pentru clienţii abonaţi la servicii mobile.

Telefonia fixă Orange Home Fix vine cu 10 0de minute naţionale şi 100 de minute în reţea, la 1,25 euro pe lună.

La rândul lor cei de la Telekom anunţă extinderea acoperirii 4G pentru clienţii noi şi existenţi la 96% din populaţia urbană. Astfel, telefoanele clienţilor vor utiliza automat reţeaua 4G a Orange acolo unde Telekom nu are acoperire 4G, la fel cum clienţii Digi Mobil au acces la reţeaua Vodafone acolo unde RCS & RDS nu are acoperire, în baza unui acord de roaming naţioanl între cele două companii.

„Telekom Romania continuă eforturile de a aduce clienților săi nu doar un portofoliu complet de soluții de comunicare, incluzând servicii fixe, mobile și TV, ci și cea mai bună experiență de utilizare a acestor servicii. Acoperirea extinsă pentru serviciile 4G reprezintă un pas major în consolidarea strategiei noastre de broadband mobil, în linie cu obiectivul de a aduce serviciile de Internet 4G mai aproape de clienții din întreaga țară, alături de tehnologia de vârf FTTx și de servicii TV de cea mai bună calitate”, a spus Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania.

Acoperirea extinsă 4G este disponibilă clienților Telekom Romania noi și existenți, atât rezidențiali cât și din segmentul business, ai serviciilor mobile pe bază de abonament și ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

Telekom Romania Mobile oferă un portofoliu extins de servicii mobile cu trafic de date inclus la viteze 4G, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru clienții companii. Cu abonamentele de servicii mobile din oferta Telekom Romania – Talk, Surf și Complete – cu prețuri începând de la 8,95 EUR / lună (TVA inclus), clienții rezidențiali pot beneficia de până la 8 GB de trafic de date inclus, la viteze 4G. De asemenea, utilizatorii persoane fizice ai serviciilor de date mobile pe tabletă pot beneficia de până la 60 GB de trafic de date cu abonamentele Date Surf, cu prețuri începând de la 8,95 EUR / lună (TVA inclus).

Cu abonamentele Nelimitat Business clienții companii pot beneficia de servicii de voce și date mobile incluse și extraopțiuni de date la viteze 4G, acoperind cele mai variate nevoi de comunicare pe smartphone ale companiilor din orice industrie. De asemenea, abonamentele Date Surf oferă până la 60 GB trafic de date mobile pe laptop și tabletă, la viteze 4G.

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru....
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...