1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Alico: Piaţa asigurărilor medicale de grup ar putea depăşi 1,5 miliarde euro în 2016

Alico Asigurări România estimează că, până în 2016, piaţa asigurărilor medicale de grup ar putea depăşi 1,5 miliarde de euro, evoluţie susţinută şi de reforma în domeniul sănătăţii, cota de piaţă a companiei urmând să atingă 25%, a declarat şeful asigurătorului, Theodor Alexandrescu.

11 iul, 2012 | Mediafax

"Cererea pentru servicii medicale private în România este în continuă creştere, iar infrastructura de clinici şi spitalele private se dezvoltă într-un ritm alert pentru a compensa neajunsurile sistemului public", a declarat Alexandrescu.
Alico a lansat o poliţă medicală de grup, care asigură angajaţilor protecţie financiară în cazul îmbolnăvirilor.

Produsul se adresează angajatorilor care pot oferi astfel de poliţe de asigurare pentru minim zece angajaţi. Sumele plătite sunt considerate cheltuieli deductibile, în limita a 250 de euro pe an.

Pe segmentul asigurărilor de grup, beneficiile plătite anul trecut angajaţilor de Alico Asigurări s-au dublat faţă de 2010. Produsele de grup oferite în prezent includ o gamă largă de asigurări pentru evenimente precum deces din orice cauză, invaliditate, spitalizare, intervenţii chirurgicale, boli critice si altele.

Înfiinţat în 1998, Alico Asigurări este al treilea asigurător local de viaţă în funcţie de primele subscrise, după ING Asigurări de Viaţă şi BCR Asigurări de Viaţă.

La 1 noiembrie 2010, MetLife, din SUA, a achiziţionat Alico, iar ca urmare a acestui acord Alico Asigurări şi Alico Pensii sunt companii afiliate MetLife.

În 2011, compania a avut un profit de 74 milioane de lei, în creştere cu 7,4% faţă de 2010, şi venituri din prime de 207 milioane de lei, în urcare uşoară, de 1%.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO