AllDro 3, prima tabletă Allview cu diagonala de 10 inch FOTO

Allview anunţă lansarea în gama de produse DroSeries a unei noi tablete cu ecran multitouch capacitiv de 10 inch în format 4:3 - AllDro3 . Modelul rulează sistemul de operare Android 2.3, dispune de un procesor performant Cortex A8 de 1GHz cu suport Flash Player şi se poate conecta la internet prin Wi-Fi.
laurentiu.matache - lun, 19 dec. 2011, 09:26

„AllDro 3 a fost proiectată pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un dispozitiv performant, cu un ecran generos, în cadrul întâlnirilor şi prezentărilor şi nu în ultimul rând pentru pasionaţii de lectură care pot citi confortabil ore în şir cărţile preferate. Sistemul Android cu multitudinea de aplicaţii disponibile completează funcţionalităţile tabletei şi transformă utilizarea acesteia într-o experienţă foarte plăcută”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing.

Noua tabletă este eficientă şi practică în managementul documentelor şi în susţinerea prezentărilor pentru că permite vizualizarea şi editarea cu uşurinţă a informaţiilor direct pe ecranul de 10 inch. Mai mult, prin intermediul cablului HDMI sau prin conectarea la un dispozitiv DLNA, AllDro 3 poate reda pe televizor sau proiector fişierele salvate în memorie. Prin accesarea protocolurilor “remote desktop” tableta poate reda şi datele stocate pe servere sau PC-uri aflate la distanţă.

AllDro 3 oferă o experienţă îmbunătăţită şi din punct de vedere al introducerii textelor. Aceasta prezintă două modalităţi de scriere, adaptate preferinţelor fiecărui utilizator: pen-ul capacitiv şi/sau funcţia de recunoaştere intuitivă a cuvintelor în limba română oferită de aplicaţia Multiling.

Camera foto integrată a modelului permite înregistrarea video sau realizarea de fotografii care pot fi apoi postate pe paginile reţelelor de socializare sau transmise direct pe e-mail. Prin aplicaţia Fring camera frontală permite realizarea de apeluri video în cele mai bune condiţii. De asemenea, tableta oferă posibilitatea stocării fotografiilor şi videoclipurilor realizate în memoria sa internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin microSD card.

Tableta AllDro 3 este disponibilă în magazinele partenere şi în mediul online la preţul de 1149 lei. Pachetul de vânzare cuprinde alături de tabletă şi o husă de protecţie.

Te-ar mai putea interesa și
Piețele resimt atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului. Care este strategia „de criză” a investitorilor
Piețele resimt atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului. Care este strategia „de criză” a investitorilor
Piețele financiare se vor confrunta cu o săptămână marcată de volatilitate ridicată, fiind influențate de atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului, arată analiștii din cadrul......
FMI a revizuit în scădere, la 2,8%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an
FMI a revizuit în scădere, la 2,8%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest ...
Tesla va face concedieri şi la fabrica de lângă Berlin
Tesla va face concedieri şi la fabrica de lângă Berlin
Tesla, cel mai mare producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră, va concedia până la 3.000 de angajaţi la ...
SUA ajută 50 de ţări să se pregătească mai bine pentru viitoare pandemii
SUA ajută 50 de ţări să se pregătească mai bine pentru viitoare pandemii
Statele Unite ale Americii ajută 50 de ţări să-şi consolideze sistemele de sănătate, în cadrul unei strategii mondiale ...