1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

Companii

Allevo, declarată "Câştigător Naţional" la categoria Inovaţie, în competiţia European Business Awards

Allevo, companie românească ce produce software financiar, a fost declarată "Câştigător Naţional", pentru România, la categoria Inovaţie, pentru companii cu o cifră de afaceri între 0 şi 25 milioane de euro, în cadrul European Business Awards, una dintre cele mai mari competiţii de business din lume, informează compania.

12 sep, 2019 | Agerpres

Astfel, Allevo este una dintre cele 8 companii din ţara noastră, declarate "Câştigător Naţional." Compania a fost selectată din 39 de afaceri '?Ones to Watch', din România, şi va participa la gala europeană a premiilor care va avea loc pe 3 şi 4 decembrie, în Varşovia (Polonia).

"Acum cinci ani am decis să îmbrăţişăm un model nou de business şi să lansăm o nouă strategie. Am pariat pe open source şi am spart gheaţa oferind software open source. Un proiect în care am crezut cu tărie, nou şi inovativ pentru clienţii noştri şi pentru piaţă. Pe măsură ce tot mai multe bănci îşi deschid business-ul, soluţia noastră îşi dovedeşte, o data în plus, beneficiile şi ne validează viziune", a spus Ioana Guiman, Business Development Manager Allevo.

Allevo a ajuns în etapa finală a competiţiei alături de companii din toată Europa şi a fost selectată din peste 2.700 de afaceri care au fost numite '?Ones to Watch', dintr-o listă de excelenţă în business publicată în luna iulie, fiind selectată ca şi Câştigător Naţional, de către un juriu format din 50 de juraţi independenţi, inclusiv leaderi în business, politicieni şi academicieni.

Prestigioasa competiţie europeană de excelenţă în business, European Business Awards se află acum la cea de-a 12 ediţie, şi principalul ei scop, este să susţină dezvoltarea unei comunităţi de business mult mai puternică şi de succes în Europa. Anul acesta au fost înscrise în competiţie 120.000 de afaceri, din peste 33 de ţări.

Produsul open source al Allevo, FinTP, se adresează segmentului de servicii financiare, un mediu tradiţional, cu reglementări stricte. Allevo şi-a redefinit strategia de business în 2017, an în care a accesat şi fonduri europene pentru dezvoltarea unei extensii a FinTP pentru companii, ce va fi lansată pe piaţă în 2020, sub numele de FinOps Suite.

Proiectul cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POC 2014-2020 mai prevede şi dezvoltarea unei unelte de testare automată, a uneia de benchmarking, precum şi reproiectarea portalurilor www.allevo.ro şi www.fintp.org, cel din urmă fiind esenţial în consolidarea comunităţii open source înfiinţate de Allevo, FINkers United.

*FinOps Suite este denumirea comercială a soluţiei care are în centru aplicaţia FinTPc, care se va dezvolta în cadrul proiectului TOSS (Treasure Open Source Software), cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 2 "Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă".

Allevo este o companie furnizoare de soluţii software care sprijină instituţiile care desfăşoară fluxuri financiare să obţină automatizarea acestora, să reducă costul total al investiţiei şi să atingă interoperabilitate de-a lungul întregului lanţ de distribuţie.
Portofoliul Allevo cuprinde soluţii de automatizare, integrare, reconciliere şi conformitate pentru bănci şi administraţii publice, soluţii de gestionare a operaţiunilor financiare ale instituţiilor de microfinanţare, precum şi o suită dedicată operaţiunilor de trezorerie din companii (IMM-uri şi corporaţii).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO