Allview va lansa gama de televizoare smart cu Android

Compania românească Allview va lansa în această iarnă televizoarele Smart cu Android, după ce în luna octombrie au pus pe piaţă primele televizoare non-smart. Gama de televizoare clasice au fost dezvoltate de la începutul anului 2018 de către specialiștii de la Allview şi este impărţită în două categorii: televizoare LED de 24”, 32” si 40” și televizoare LED 4K UHD, de 43” si 49” cu Soundbar încorporat.
Lidia Neagu - joi, 04 oct. 2018, 09:43
Allview va lansa gama de televizoare smart cu Android

Televizoarele LED de 43″ si 49″, cu rezoluție 4K UHD si Soundbar încorporat au integrate funcțiile „Content Adaptive Backlight Control”, „Motion Adaptive Noise Reduction” și „Video Line Broken Artifact Detection And Removal”. Televizoarele LED beneficiază de tehnologia Ultra Clear, oferind utilizatorului o experiență de cinema, la el acasă. SoundBar-ul încorporat este menit să completeze percepția autentică de tip Home Cinema prin funcția „Surround Sound” și tehnologia „Speaker Guard™” împreună cu amplificatorul dedicat (clasa D) „Texas Instruments”, incintele acustice de tip bass reflex și cele patru difuzoare.

Televizoarele din categoria LED de 24″, 32″, 40″, cu rezoluții de până la FullHD, dispun de funcțiile „Motion Adaptive Noise Reduction”, „Content Adaptive Noise Reduction”, „Dynamic Contrast Enhancement” și „Motion-Adaptive Comb Filter”. În plus, televizoarele dispun de funcția „Auto TimeShift”, prin care utilizatorul poate revedea o secvență anterioară printr-o simplă apăsare „Play/Pause” și poate opta între a continua de la acel moment vizionarea sau pentru a relua transmisiunea în timp real.

Brandul românesc Allview mai face un pas către extinderea funcționalității asistentului vocal, introducând-o pe AVI într-o nouă experiență. Allview va pune la dispoziție un nou tip de interacțiune cu asistentul vocal, prin intermediul Google™ Chromecast.

Televizoarele LED se vor transforma astfel în dispozitive inteligente, iar utilizatorii care dispun de un telefon Allview cu AVI, vor putea descoperi o interfață dedicată care le va permite să vizualizeze rapid programul tv, videoclipuri, știri sau emisiuni TV, printr-o simplă comandă vocală.

„Misiunea noastră este să facilităm interacțiunea utilizatorului cu tehnologia, ceea ce ne-am propus și în cazul televizoarelor, unde posesori de telefoane Allview cu AVI vor căuta vocal ceea ce doresc să vadă la televizor și vor interacționa cu o interfață prietenoasă a programului TV și a emisiunilor difuzate. Prin folosirea Chromecast-ului Google™ vei putea reda pe televizorul ales, conținutul comandat vocal pe telefon”, a declarat Lucian Peticila, directorul general și fondatorul Allview.

Te-ar mai putea interesa și
Cătălin Prunariu, directorul TAROM, are circa 12.000 de euro investiți în acțiuni TESLA, Apple și Airbnb
Cătălin Prunariu, directorul TAROM, are circa 12.000 de euro investiți în acțiuni TESLA, Apple și Airbnb
Cătălin Prunariu, directorul general al TAROM, a investit circa 12.000 de euro în acțiuni la marile companii TESLA, Apple, Airbnb, Ceragon Networks și Interactive Brokers, potrivit declarației......
Protecție sporită pe Transfăgărășan și Transalpina: CNAIR a primit o ofertă la licitația pentru 25 km de parapete cu cabluri
Protecție sporită pe Transfăgărășan și Transalpina: CNAIR a primit o ofertă la licitația pentru 25 km de parapete ...
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit o ofertă la licitația pentru 25 km de parapete ...
Donații de peste 840 de milioane de euro au fost strânse pentru renovarea Catedralei Notre-Dame
Donații de peste 840 de milioane de euro au fost strânse pentru renovarea Catedralei Notre-Dame
''Elanul generozităţii''' pentru finanţarea lucrărilor la Catedrala Notre-Dame din Paris ''nu scade'', fiind strânși ...
Budapesta are cel mai ieftin curent electric dintre toate capitalele statelor din Uniunea Europeană
Budapesta are cel mai ieftin curent electric dintre toate capitalele statelor din Uniunea Europeană
Gospodăriile din Budapesta au plătit în august cel mai scăzut preţ la energie electrică în rândul capitalelor din ...