Alpha Bank acceptă tranzacții efectuate cu toate cardurile celor mai importante firme de plată: Visa, Mastercard, UnionPay și American Express

04 06. 2021
alpha_bank_56070900

Această soluţie oferă comercianţilor locali oportunităţi de creştere prin accesul la o nouă categorie de deţinători de carduri premium, ceea ce poate contribui la extinderea afacerii lor.

„Suntem singura bancă din România prin care sunt acceptate tranzacţii efectuate cu carduri emise sub sigla celor mai mari organizaţii de plată din lume – Visa, Mastercard, UnionPay şi American Express. Totodată, faptul că o organizaţie de plată cu o politică exclusivistă îşi completează prezenţa locală printr-un parteneriat cu Alpha Bank România reprezintă o recunoaştere a calităţii şi a consistenţei serviciilor de plată ale băncii pe piaţa din România”, a declarat Viorel Vasile, director la Unitatea Carduri.

Plasând evoluţia în centrul valorilor sale, Alpha Bank România continuă să îşi consolideze poziţia pe piaţa de plăţi, în linie cu tendinţele globale, răspunzând astfel cererii tot mai mari de soluţii de plată digitale.

Această serie de inovaţii a presupus multiple lansări pe piaţa locală, cum ar fi lansarea primei soluţii SoftPOS din România – Alpha PhonePOS, implementarea cu succes a noii soluţii „Instant Money Back” pe platformele online eMag şi Fashion Days împreună cu PayU, participarea la programul-pilot global VISA Installments şi certificarea noilor terminale POS Verifone Engage, în parteneriat cu Printec România, în paralel cu extinderea progresivă a tehnologiei bancare self-service în unităţile sale teritoriale.

Alpha Bank România este o bancă universală, care oferă o gamă largă de servicii şi produse financiare atât persoanelor fizice cât şi companiilor, prin intermediul unei reţele de Sucursale situate în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. Alpha Bank Romania contribuie în mod activ la dezvoltarea sectorului bancar, cu iniţiative care includ lansarea primei ipoteci cu rată fixă pe 10 ani la începutul anilor 2000, ceea ce a dus la crearea pieţei locale a ipotecilor.