1EUR = 4.8280 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Alro: Conditiile de închidere a ofertei publice de acțiuni lansate de Vimetco si Conef nu au fost îndeplinite

Alro a anuntat, vineri, ca nu au fost îndeplinite conditiile de închidere cu succes a ofertei publice de actiuni lansate de Vimetco NV si Conef SA, din cauza "conditiilor nefavorabile de piata".

21 iul, 2018 | Agerpres

"Alro SA ('Compania' sau 'Alro'), împreuna cu actionarii sai, Vimetco NV si Conef SA ('Actionarii'), anunta ca nu s-a convenit asupra unui Acord de Pret între companie, actionari si coordonatori în legatura cu oferta publica secundara de actiuni lansata de Actionari pentru un pachet de pâna la 383.791.140 de actiuni emise de companie ('Oferta') si, prin urmare, nu au fost îndeplinite conditiile pentru încheierea cu succes a ofertei", se spune într-un raport al companiei, publicat vineri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Reprezentantii Alro precizeaza ca obiectivul principal al companiei si al actionarilor a fost în permanenta crearea de valoare pentru actionari prin cresterea procentului de actiuni tranzactionate liber, "pentru o mai buna reflectare a valorii reale a companiei în pretul actiunilor Alro".

"Alro si actionarii îsi mentin angajamentul în acest sens. Din pacate, ca urmare a conditiilor nefavorabile de piata, compania si actionarii nu considera ca oferta a reprezentat, în final, o oportunitate pentru acest lucru. Alro îsi mentine angajamentul sa îsi întareasca si sa continue programul de dezvoltare pe termen lung, strategia de consolidare a pozitiei sale pe piata internationala, de dezvoltare a unor noi produse si de a patrunde pe noi piete", se mai spune în documentul citat.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO