1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Altex a făcut 20 de ani şi face reduceri de 20%

Reţeaua Altex împlineşte mâine 20 de ani, ocazie cu care face reduceri de 20%.

13 noi, 2012 | ECONOMICA.net

Pe 14 noiembrie Altex,  celebrează 20 de ani de la înfiinţarea companiei printr-o promoţie aniversară de 20% reducere la toate produsele achiziţionate din magazinele Altex şi de pe www.altex.ro . Reţeaua de magazine de electronice lansează astfel o campanie de imagine, bazată pe conceptul "Altex de 20 de ani parte din viaţa românilor".

"Reducerea de 20% la toate produsele din data de 14 noiembrie va fi un eveniment de anvergura pentru piaţa de electro-IT din România, prin care sărbătorim în primul rând consumatorul, care ne-a ajutat sa rămânem lideri în acest domeniu pentru mai bine de 20 de ani. Am vrut ca această promoţie să însemne practic un toast dedicat celui care este în centrul activităţii noastre, clientul", a declarat Dan Ostahie, preşedinte Altex Romania.

Reducerea aniversară se acordă sub formă de voucher, care va putea fi utilizat în intervalul 16 noiembrie – 16 decembrie la achiziţia oricărui produs din magazinele Altex si pe www.altex.ro.

Promoţia va fi valabilă şi în magazinele Media Galaxy şi pe www.mediagalaxy.ro în aceeaşi zi de 14 noiembrie.

 

Primul magazin Altex s-a înfiinţat în 1992 la Piatra Neamţ. Între anii 1994 şi 1997, Altex şi-a dezvoltat reţeaua, deschizând peste 50 de magazine în toate oraşele importante din ţară.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO