1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Altex angajează 1.000 de oameni pentru noile magazine. A planificat investiții de 27 de milioane de euro

Retailerul electroIT Altex, numărul unu pe piața de profil, are nevoie să angajeze 1.000 de oameni pentru a-și susține politica de expansiune. Compania și-a bugetat investiții de 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țară.

02 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Altex România demarează un amplu proces de recrutare pentru a susține extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național, anunță compania, printr-un comunicat. Retailerul va angaja 1.000 de persoane, pe poziții diferite precum casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc, în magazinele din toată țara, dar și în centrele logistice.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă. Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe viitorii colegi, care vor fi parte din misiunea noastră de a asigura accesul românilor la tehnologii de ultimă oră și nu numai", a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Investiția într-un magazin Altex este de aproximativ 2 milioane de euro.

Altex România asigură tuturor noilor angajați sesiuni de induction, dar și training-uri de perfecționare sau specializate (training tehnologii produse și servicii, vânzări, consultanță comercială etc.). De asemenea, angajații beneficiază și de bonusuri de performanță acordate în funcție de calitatea suportului acordat.

Altex operează în momentul de față 125 magazine în țară. Compania a raportat în 2019 afaceri de peste 4 miliarde de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO