Altex intră de mâine în campania Black Friday și își direcționează clienții în magazine. Campania este însă și online

Altex, liderul pieței electroIT din România, va începe campania de Black Friday începând de mâine, 1 noiembrie și va dura până pe 4 decembrie.  Primul care a dat startul acestui tip de campanie promoțională a fost Flanco, pe 23 octombrie. În mod tradițional, Black Friday se organizează în ultima vineri a lunii noiembrie și ține o singură zi.
Economica.net - joi, 31 oct. 2019, 12:14
Altex intră de mâine în campania Black Friday și își direcționează clienții în magazine. Campania este însă și online

ALTEX România va începe Campania Black Friday 2019 pe 1 noiembrie, atât online cât și în magazinele fizice Altex și Media Galaxy, anunță un comunicat al companiei care încurajează clienții să își ridice singuri produsele din magazin „pentru a fii mai  rapid decât curierul”. Aceasta în condițiile în care, experiența anilor trecuți a arătat că retailerii au întâmpinat dificultăți atât cu platforma online cât și cu timpul mare de livrare.

„La ALTEX și MEDIA GALAXY clienții nu mai trebuie să aștepte curierul, ci pot cumpăra direct din magazine de unde pot sa plece pe loc cu propusele dorite”, transmite compania potrivit căreia campania va dura până pe 4 decembrie.

„Un aspect important de care am ținut cont este asigurarea consultanței și experienței plăcute cu produsele asigurate de colegii din magazine. Cu ajutorul lor, clienții pot fi siguri de alegerile pe care le vor face începând cu 1 noiembrie, beneficiind totodată pe loc de produsele dorite la cele mai atractive prețuri”, spune Edvin Abdulachim, director comercial ALTEX România.

În ceea ce privește oferta de produse din campanie, retailerul nu dă detalii despre stocurile pregătite, dar anunță reduceri la categorii precum telefoane, televizoare, laptopuri, electrocasnice, gaming. De asemenea, în acest an, au inclus în ofertă și produse din categorii noi precum cosmetice, anvelope și piese auto, bricolaj, produse pentru copii și nu numai.

Printre ofertele Altex se numără: televizorul Philips, diagonală 80cm la numai 599,9 lei, mașina de spălat rufe Arctic 6Kg, 1000 rotații pe minut, A+++ la doar 692,9lei, preț la schimb cu un produs vechi, laptop Asus, procesor Intel Celeron 2,6GHz, 4GB Ra, display HD la doar 849,9lei, combina frigorifică Gorenje (229l frigiderul și 97l congelatorul) la numai 1147,9lei, preț la schimb cu un produs vechi, aragaz inox Zanussi cu 4 arzătoare, cuptor de 53l și aprindere electrică la numai 895,9lei, smartphone Samsung Galaxy A10 la doar 545,9 lei, laptop Lenovo Ideapad cu procesor Inel Pentium Gold 540SU, 4GBRam, display full HD la numai 1199,9lei, expresor super-automat Philips cu cană de lapte, la doar 1199.9lei, smartphone Huawei P30 lite la numai 999lei, televizor UHD Philips, diagonală 108 cm la doar 1393,9 lei. Pentru a afla și restul de oferte clienții sunt așteptați în magazine și pe site-urile ALTEX și MEDIA GALAXY.

Altex, compania controlată de omul de afaceri Dan Ostahie, are o rețea de peste 100 de magazine 

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...