Alumil Rom Industry – profitul net s-a dublat după primele nouă luni

Alumil Rom Industry a obţinut un profit net de 5,08 milioane de lei la 30 septembrie, comparativ cu 2,229 milioane de lei în perioada similară a anului anterior, conform raportului aferent trimestrului III transmis Bursei de Valori Bucureşti.
AGERPRES - lun, 15 nov. 2021, 13:58
Alumil Rom Industry - profitul net s-a dublat după primele nouă luni

Compania a realizat în perioada menţionată venituri nete de 67,230 milioane de lei, în creştere cu 32% faţă de anul anterior, scrie Agerpres.

Profitul operaţional a fost de 6,312 milioane de lei, iar profitul înainte de impozitare de 6,325 milioane de lei.

Compania avea la 30 septembrie datorii şi capitaluri proprii în sumă de 79,854 milioane de lei, din care capitaluri proprii de 56,223 milioane de lei, datorii pe termen lung de 6,593 milioane de lei şi datorii curente de 17,038 milioane de lei.

Măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 s-au aplicat gradual în cadrul societăţii, fiind introduse încă din prima parte a anului 2020, fiind în mare parte menţinute şi chiar intensificate pe parcursul anului 2021. Principalele riscuri identificate vizează dificultăţi temporare în aprovizionarea societăţii, în livrări intracomunitare, în asigurarea optimă a personalului direct şi indirect productiv al societăţii şi în impredictibilitatea reglementărilor legale cu impact temporar asupra activităţii economice la nivel naţional.

Societatea Alumil Rom Industry este membră a unui grup industrial multinaţional european implicat in industria extrudării aluminiului. Grupul Alumil Aluminium Industry S.A., societate cu denumirea comercială Alumil S.A., a fost înfiinţat în 1988, în Kilkis, Grecia. Alumil Rom Industry comercializează profile de aluminiu şi accesorii, echipamente pentru tâmplărie din aluminiu, uşi interioare şi panouri de aluminiu.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu....
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...