1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Amazon automatizează activităţile de împachetare a comenzilor clienţilor, în scopul reducerii numărului de angajaţi şi creşterii profitului

Amazon.com automatizează activităţile de împachetare a comenzilor clienţilor, care în prezent sunt efectuate de mii de angajaţi, transmite Reuters. Scopul acestei mişcări este reducerea numărului de angajaţi şi creşterea profitului, potrivit News.ro. 

14 mai, 2019 | News.ro

Compania a început în ultimii ani să doteze cu echipamente câteva depozite, pentru scanarea produselor şi împachetarea acestora în cutii personalizate pentru fiecare obiect, au declarat două persoane care au licrat la acest proiect.

Amazon a luat în considerare instalarea a două echipamente la zeci de depozite, eliminând cel puţin 24 de posturi în cazul fiecăruia. Aceste depozite au, în general, peste 2.000 de angajaţi, potrivit News.ro. 

În acest fel, peste 1.300 de locuri de muncă vor fi eliminate de la cele 55 de centre de stocuri standardizate. Amazon anticipează că va amortiza costurile în mai puţin de doi ani, la un preţ de 1 milion de dolari pentru fiecare echipament plus cheltuielile operaţionale. Compania a înfinţat rapid depozite în Statele Unite, pentru a livra mai repede produsele, devenind un angajator major.

Citeşte integral ştirea pe News.ro la acest link. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO