1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

Companii

Americanii de la Emerson au cumpărat 25,4 ha de teren în Parcul Eurobusiness din Oradea

Compania americană Emerson a cumpărat 25,4 hectare de teren în Parcul Industrial Eurobusiness din Oradea, a anunţat vineri Primăria, printr-un comunicat de presă.

12 dec, 2014 | ECONOMICA.net

Potrivit acestuia, joi a fost semnat contractul de vânzare-cumpărare între Municipiul Oradea şi compania Emerson, pentru terenul în suprafaţă de 254.533 mp, din Parcul Industrial Eurobusiness Oradea. Preţul de vânzare al terenului a fost de 10.436.000 lei, sumă care a fost integral virată la bugetul local, scrie Agerpres.

Grupul american Emerson are un plan de investiţii pe termen lung în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea I. Investiţia totală în centrul de producţie şi servicii de suport se va realiza etapizat până în anul 2022, urmând să se ridice la 80 de milioane de euro.

Emerson are, în prezent, în curs de finalizare construcţia primei hale de producţie din parcul industrial Eurobusiness Oradea.

La nivel mondial, grupul Emerson, cu sediul central în St. Louis, Missouri - SUA, oferă produse şi servicii pentru sectoarele: industrial, comercial sau dedicat consumatorilor, grupate în cinci platforme (Process Management, Industrial Automation, Network Power, Climate Technologies şi Commercial&Residential Solutions).

Emerson, listat la Bursa din New York (NYSE:EMR), are aproximativ 135.000 de angajaţi la nivel global şi deţine fabrici în 240 de locaţii din întreaga lume.

În România, Emerson deţine, pe lângă investiţia din Oradea, un campus în Parcul industrial Tetarom II din Cluj-Napoca, unde lucrează în prezent peste 2.200 de angajaţi şi un birou de vânzări la Bucureşti.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO