1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Americanii de la Kimball Electronics vin în România: deschid o fabrică la Timişoara

Kimball Electronics, furnizor de echipamente electronice, a anunţat că va deschide a doua fabrică din Europa la Timişoara. 

29 ian, 2015 | ECONOMICA.net

Compania americană Kimball Electronics, furnizor global de servicii electronice de înaltă calitate, electronice bunuri de folosință îndelungată pentru industria auto, medicală şi industrială, va deschide o fabrică în România, a doua din Europa a grupului, după cea din Polonia. 

„Suntem încântaţi că vom face această investiţie în România. Noua operaţiune va completa operaţiunea din Polonia şi va oferi clienţilor noştri opţiuni suplimentare", a declarat Janusz Kasprzyk, vicepreşedintele operaţiunilor europene ale companiei.

Noua fabrică se va afla în apropierea Aeroportului Timişoara şi va avea o suprafaţă de 6.000 de mp şi mai multe linii de producţie. Angajările vor avea loc în cel de-al treiea trimestru al acestui an. Potrivit anunţului de pe reţeaua Linkedin, compania caută director pentru noua fabrică din România. 

Kimball Electronics, cu sediul în Jasper, Indiana, SUA, a raportat vânzări de 724 milioane de dolari şi un profit de 25 de milioane de dolari pentru anul financiar 2014, care s-a încheiat în iunie. Compania mai are si o divizie de mobilier, din care a înregistrat vânzări de 544 de milioane de dolari. 

Kimball Electronics se numără printre primele 20 de companii care activează pe acest segment, printre care şi Plexus, care a deschis în urmă cu doi ani o fabrică la Oradea. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO