1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Joburi/HR

AMOFM le oferă şomerilor bucureşteni peste 500 de posturi vacante

Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 506 de posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, cu 42 mai puţine faţă de săptămâna trecută, scrie Agerpres.

23 feb, 2012 | RTV.net

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, dintre cele 228 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (51) sunt pentru operatori confecţioneri din industria de îmbrăcăminte - ţesături, tricotaje şi materiale sintetice, ca şi pentru agenţi de dezinfecţie-deratizare-dezinsecţie (50) şi confecţioneri-asamblori articole textile (43). Pentru lucrătorii comerciali există 27 de posturi libere.

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 84 de locuri vacante. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru operator vânzări prin telefon (17), iar pentru agent vânzări şi supraveghetor de jocuri (cazino) - câte şase locuri disponibile. Se mai caută cinci tehnicieni electronişti şi tot atâţia funcţionari informaţii clienţi şi tehnicieni pentru industriile textilă şi pielărie.

Un număr de 130 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află câte şapte posturi de inginer proiectant de sisteme şi calculatoare, responsabil de proces şi corespondent comercial.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 64 de posturi libere, între care 14 de ambalator manuali, iar de curier, spălător de vehicule şi ambalator de produse sub formă de praf şi granule - câte zece.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 506 de locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare din Bucureşti.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO